Olof

TINGAD

Olof är en ung liten fresse, ca 6-8 månader. Han har under den senare delen av vintern spenderat mycket tid under en familjs altan och ägor i Gårdtjärn/ Kovland. Ena hans öra saknar en bit på tippen vilket tyder på att han nog varit ute för mycket när det varit som kallast. En dag gav sig Olof den på att han skulle in till familjen som bodde där och satte sig utanför och skrek i högan sky. Vem kan stå emot en sån högljudd vädjan? De öppnade dörren och Olof traskade glatt in. Familjen som dock inte hade några planer på att utöka sin familj ringde oss och nu är han i vår omsorg och vi hjälper honom att se om det finns någon därute som saknar denna sötnos.

Ingen har hört av sig om Olof så nu vill vi hitta hans för-alltid-hem! Men innan han kan flytta ska han självklart att bli vaccinerad, kastrerad och id-märkt.

Olof är en försiktig liten kille som söker ett hem som innekatt, gärna med inglasad eller nätad balkong då han älskar att nosa på luften och lapa sol. Han behöver ett lugnt hem utan barn och med en trygg och snäll kattkompis som han kan ty sig till.

Är du intresserad av Olof, lämna en intresseanmälan via mail till info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Olof flyttat till sin nya familj :)