Kategoriarkiv: Upphittade / Ägare sökes

Ernst

Ernst hittades den 9 augusti vandrandes uppe vid Bauhaus i Birsta/Sundsvall. Man tog kontakt med oss och nu är Ernst i ett av våra jourhem.

Det här är en ljuvlig och social liten kille som vill ge en all kärlek i hela världen! Det kurras, det stångas, svansen är i topp och han njuter av allt gos ❤️ Ernst är uppskattningsvis 5-6 månader, okastrerad och omärkt.

Så nu vill vi ha eran hjälp att ta reda på om han har ett hem, om han kommit vilse eller om ni har någon annan information.

Äger du eller har du information om Ernst, skicka ett pm på Facebook eller maila till info@sundsvallsdjurhem.se

Marie Curie

Marie är upphittad på Söndagsvägen i Sundsbruk. Hon bosatte sej där under en altan och det var snart ett faktum att hon ansåg det vara hennes hem för hon gick ingenstans på ett par veckor. Familjen som bodde där letade ägaren, de kontaktade även oss så vi efterlyste ägaren på vår sida men inget napp. Under en altan ska ingen bo så denna tjej fick komma till oss istället.

Marie är en sån gosig tjej, hon kryper gärna upp i famnen och snusar in sig i nacken på jourmatte som liknar det med att Marie ger henne en kram. Hon är en pratsam tjej som kanske undrar om vi kan hjälpa henne hitta hem eller så har hon bara mycket att berätta om sin tid där under altanen och hennes iakttagelser.

Äger du eller vet du vem som äger Marie så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller skicka ett pm på vår facebooksida. Det går även bra att ringa oss på vår telefontid, nr 0705456917.

Schack

I ett par år har Schack uppehållit sig i Bjärme, Kovland. Han har annonserats på vår sida ett par ggr och även i gruppen Livets Goda i Kovland men ingen ägare har gett sig tillkänna. Människor har rapporterat att de sett honom vid Kävsta Bron och Solum, Bjärme ligger mellan dessa två ställen och här beslutade han sig tydligen för att stanna tillslut.

Fälla har varit ute väldigt länge och tillslut gick han in efter idogt prövande och lite finurlighet. Först var han skräckslagen och hade full panik när han kom till ett bås i vår katteria men det gick inte många timmar förrän han visade sitt rätta jag, en urgosig och kärleksfull kille, han kan inte få nog av gos. Han trampar, kullrar sig och pussas, hans hängivenhet har inga gränser.

Någon borde äga denna kille som är så trevlig! Äger du eller vet du vem som äger Schack så maila oss på info@sundsvallsdjurhem eller skriv ett pm till oss på vår facebook sida.