✦ Adoptera katt från oss ✦

Har du fastnat för någon katt på vår hemsida kontaktar du oss via telefon 070-545 69 17 eller skickar ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se där du bifogar ditt telefonnummer, vi vill alltid ha telefonkontakt med våra köpare.

Man får hälsa på katten i jourhemmet och uppstår det tycke tar man hem sin nya skyddsling. Man ska alltid ha med en egen bur. Har ni ingen bur måste ni köpa en för som kattägare ska man alltid ha tillgång till en bur om djuret blir sjukt eller skadat och måste besöka veterinär. Man har alltid en prövomånad med djuret för att säkerställa att man trivs ihop och det blir som man tänkt sig. Under denna månad ska katten strikt hållas inomhus, släpps en katt ut innan den gjort sig hemmastadd ordentligt i det nya hemmet är risken stor att den inte kommer tillbaka utan vandrar vidare och blir vilsen på nytt.

Kontrakt skrivs efter prövomånaden men man skriver på ett tillfälligt överlämnandeavtal när man hämtar katten i jourhemmet.

Alla katter över sex månaders ålder är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade vid leverans. Vid behov är dom även avskabbade och har katten mörka eller väldigt små öron kompletterar vi öronmärkningen med ett chip. Katter under sex månaders ålder levereras avmaskade, vaccinerade. Vi adopterar inte ut sjuka katter. I priset på kattungen ingår då kastrering och öronmärkning vid sex månaders ålder, hos någon av våra veterinärer.

Samtliga katter, oavsett ålder och kön, kostar 1 200:- vilket är betydligt under det pris vi lägger på varje katt. De som köper 2 katter av oss betalar 2 000:-

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att bli kattägare.