Kategoriarkiv: 🐾 Söker nytt hem

Zingo

Zingo är en honkatt på ca 5-6 år. Hon gillar att prata, jourmatte tror att hon vill berätta att hon känner sig rätt ledsen och vilse i livet just nu. Hon är van att leva med andra katter och hundar så hon känner sig nog lite ensam. Jourmatte finns dock där och tröstar Zingo med massor av kärlek och omsorg så någon större nöd hoppas vi att det inte går på henne.  Zingo är en jättegosig kisse som gärna avsätter tid till att få massor med snälla klappar. Hon är lite lättskrämd för höga ljud men vi tror att hon med tid och trygghet det blir bättre.

Hon har tidigare levt som utekatt så vi tror hon vill fortsätta med det i en lugn och trygg utemiljö. Hon är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Zingo har tidigare levt med andra katter samt hundar.

Vill du adoptera Zingo så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 0705456917.

Lizzy

Lizzy är en honkatt på ca 5-6 år. Hon är lite försiktig av sig men jättegosig. Hon är självständig och kan dra sig undan men när det är gosdax söker hon upp jourmatte och jourhusse med en försynt vädjan om snälla klappar.  Jourmatte säger att Lizzy har ett stort behov av kärlek och är en väldigt snäll katt som är lätt att hantera. Hon är dock lite osöker vid höga ljud och hastiga rörelser, detta kommer nog att lugna sig med tiden.

Lizzy har tidigare levt som utekatt så vi tror att hon skulle vilja fortsätta med det i en lugn och trygg utemiljö. Lizzy är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Hon är van att leva med andra katter samt hundar.

Vill du ge Lizzy ett hem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ringt 070-5456917