Kategoriarkiv: Söker nytt hem

Nahla

TINGAD!

Nahla är en ung honkatt. Hon är ett omhändertagande från en annan kommun.

Det här är en juvel med päls. Hon är nog inte året ännu och otroligt lekfull, bus står högst upp på Nahlas önskelista. Hon har även massor med kärlek i sin lilla kropp, ett litet gospaket är vad hon är som gärna är nära sin människa.

Såhär skriver jourmatte:

Nala är extremt nyfiken och inte alls rädd för nått vad jag har märkt. Hon gömmer sig aldrig utan vill vara med dig hela tiden. Extremt lekfull och samtidigt väldigt mysig. Hon gillar att lägga sig nära dig i soffamyset. Med tanke på hennes förflutna så är hon fortfarande lite charmigt klumpig då hon kan springa in i soffkanten till exempel när hon ska in under den eller att hon hoppar ner från soffan men slår i huvudet, hon är så charmigt gullig❤️ förtjänar all kärlek hon inte fått innan.

Till Nahla söker vi ett lugnt hem, gärna med en ung, bussugen, snäll och trygg kompis. Hon ska vara innekatt.

Nahla är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Är du intresserad så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se. Skriv Nahla i rubriken på mailet.

Nicke

TINGAD

Ingen ägare gav sig till känna på Nicke som är upphittad i Sörböle/ Njurunda så nu söker denna snygging ett nytt hem.

Han är en jättetrevlig katt, det första han gjorde hos jourmatte var att lägga sig i hennes knä. Jourmatte beskriver honom såhär:

”Om Tinder funnits för katter så tror jag han skulle beskrivas som en väldigt stilig kille i sina bästa år som gillar närhet, god mat och uteliv”

Så nu hoppas vi att någon svajpar höger på Nicke så att vi får en matchning. Nicke söker en ny familj med möjlighet att få vara ute i en trygg utemiljö.

Naturligtvis är Nicke kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Är du intresserad av Nicke så maila oss en intresseanmälan på info@sundsvallsdjurhem.se, skriv Nicke i rubriken.

Roach & Riley

Det här är två småkillar som söker ett hem tillsammans, de är uppskattningsvis under året.

De är två trygga och mysiga killar som nog skulle funka som innekatter om de får lite yta för de har rätt mycket spring i benen. Utekatter funkar naturligtvis också i en trygg utemiljö.

Båda är kastrerade,vaccinerade och id-märkta.

Kan du erbjuda grabbarna ett hem tillsammans så skicka oss ett mail på info@sundsvallsdjurhem.se, skriv Roach & Riley i ämnesraden.

Katter för adoption

Vi har just nu några katter inne som söker hem tillsammans, två och två då de kommit till oss från samma hem och är väldigt fäst vid varandra. Vi har både de som söker hem som innekatt och de som söker hem som utekatt. Av olika anledningar kan vi inte alltid lägga ut de katter som kommer till oss på social medier så söker du en liten vän så kan du alltid skicka in en intresseanmälan med vad du erbjuder en katt för sorts hem så ser vi om du matchar med någon av våra skyddslingar.

Vill du utöka ditt hem med två sociala och gosiga katter så skicka oss ett mail på info@sundsvallsdjurhem.se

Katter för adoption

Vi jobbar med Länsstyrelsen och när det gäller omhändertagna djur kan vi inte alltid lägga ut bild på dem. Kontakta oss gärna via mail och beskriv det hem ni erbjuder och vad för katt ni söker. Vi vill veta hur stort ni bor, andra djur, små barn, ska ni ha utekatt vill vi ha adressen för att kolla utemiljön.

Vill man adoptera en innekatt så vill vi att man ska ha lite yta att erbjuda katten, minst 2 rum och kök, ett stort plus är om man kan erbjuda katten vistelse på en innätad balkong, den måste vara det enligt lag om katten ska få vara där så den inte ramlar ned och skadar sig. Vad gäller utekatter så är vi noga med miljön. Vi vill att man bor lantligt eller i ett lugnt villaområde utan hårt trafikerade vägar i närområdet.

Är det en kattunge man söker så bör man vara hemma de första veckorna såvida man inte har en annan katt som håller den sällskap. En kattunge är en bebis så det blir många ensamma och tråkiga timmar om ingen håller den sällskap samt att de är väldigt busiga och lätt gör sig illa om man inte har den under uppsyn, en olycka händer ett litet busfrö så lätt.

Vi skräddarsyr varje hem efter kattens behov, vi vill att de ska vara lyckliga med sin nya ägare och de med katten.

Maila oss gärna på info@sundsvallsdjurhem.se din intresseanmälan.