Kategoriarkiv: Söker nytt hem

Findus och Fille

De här två bröderna på 4 år söker ett nytt hem tillsammans. De är två nyfikna, busiga och väldigt tillgivna grabbar som vill finna sitt nya hem, helst som utekatter i en trygg och lugn miljö. Ett måste att de får fortsätta bo med varandra då de verkligen är tajta och dit ena går så går även den andra.

Båda två är kastrerade, vaccinerade och id-märkta

Vill du adoptera dessa två snyggingar så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se, märk mailet med Findus och Fille

Lizzy

Det här är tant Lizzy, hon är ca 10 år och hennes matte finns inte längre med oss så Lizzy måste få ett nytt hem.

Hon är en sån snäll och fin flicka, försiktig i början men hon växer för varje dag och har börjat busa nu. Hon har varit till veterinär och hon mår bra. Lizzy söker ett hem med ett lungt lunk, lata dagar fyllda med snälla klappar och god mat.

Lizzy är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Kan du ge denna fina dam det hem hon söker så maila oss på info@sundsvallsdjurhem och beskriv det hem du erbjuder.

Ida

Lilla sötnosen Ida är tillbaka hos oss, hennes blivande fästman uppskattade inte hennes sällskap utan ville ha sitt hem för sig själv.

Ida är söt som en karamell och har massor med spring i benen. Hon söker nu sitt nya kärleksfulla hem. Vi säljer inte burkaniner utan vi vill att de ska ha möjlighet att få upptäcka och göra små glädje skutt och busrusningar. Visst ska man ha bur men det ska ges mycket möjlighet till fritt skuttande inne eller i säkrad hage ute.Ida är kastrerad och söker nu sitt nya ansvarsfulla kaninhem.

Vill du adoptera vår fina Ida så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och berätta om vad för hem du erbjuder.

Thea

Thea är en kastrerad kaninflicka på ca 10-12 månader. Hon kom till oss via myndighet då hon och hennes systrar hittades av en privatperson utomhus.

Thea är en brud med massor av upptäckarlust. Hon är så himla mysig och rolig men hon har ett stort behov av att upptäcka saker och är inte nöjd med att sitta långa stunder i buren. Hon gillar att leka jagis vilket tyvärr sällan uppskattas av hennes kompisar vare sig det är kaniner eller katter.

Vi söker därför till Thea ett hem utan andra djur, iaf om hon ska bo inomhus. Vi tror hon skulle älska att bo utomhus vår/sommar/ höst. Få gräva lite, njuta av solen och göra lyckliga kaninskutt.

Thea behöver en ägare med kaninvana och lite tålamod då hon är en äventyrare. ”Hon är en tuff brud i lyxförpackning” 🎶🎶

Vill du adoptera Thea så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och berätta om vad för hem du erbjuder.

Lasse

Lasse har gått i området 2-3 år och de boende har sökt ägaren via sociala medier men inget napp. En boende sökte sin katt och lånade fälla av oss och då gick Lasse in, fel katt men ändå rätt så att säga.

Ingen hörde av sig på fina Lasse så nu söker han ett nytt hem. Han är en lugn och gosig kille som nog skulle uppskatta ett lugnt hem, ingen aktiv barnfamilj. Han funkar nog som både inne eller utekatt.

Vill du adoptera Lasse så skicka ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se

Katter för adoption

Vi jobbar med Länsstyrelsen och när det gäller omhändertagna djur kan vi inte alltid lägga ut bild på dem. Kontakta oss gärna via mail och beskriv det hem ni erbjuder och vad för katt ni söker. Vi vill veta hur stort ni bor, andra djur, små barn, ska ni ha utekatt vill vi ha adressen för att kolla utemiljön.

Vill man adoptera en innekatt så vill vi att man ska ha lite yta att erbjuda katten, minst 2 rum och kök, ett stort plus är om man kan erbjuda katten vistelse på en innätad balkong, den måste vara det enligt lag om katten ska få vara där så den inte ramlar ned och skadar sig. Vad gäller utekatter så är vi noga med miljön. Vi vill att man bor lantligt eller i ett lugnt villaområde utan hårt trafikerade vägar i närområdet.

Är det en kattunge man söker så bör man vara hemma de första veckorna såvida man inte har en annan katt som håller den sällskap. En kattunge är en bebis så det blir många ensamma och tråkiga timmar om ingen håller den sällskap samt att de är väldigt busiga och lätt gör sig illa om man inte har den under uppsyn, en olycka händer ett litet busfrö så lätt.

Vi skräddarsyr varje hem efter kattens behov, vi vill att de ska vara lyckliga med sin nya ägare och de med katten.

Maila oss gärna på info@sundsvallsdjurhem.se din intresseanmälan.