Kategoriarkiv: Efterlysningar

Zmilla från Södermalm/Sundsvall

Honkatten Zmilla försvann i början på mars från sitt tillfälliga hem på Södermalmsgatan 31 i Södermalm/Sundsvall. Hon är dräktig så vi ber alla som bor i området att hålla koll och kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m.

Har ni sett Zmilla, kontakta Cornelia på 070-255 35 45

Lilla Bu från Sörlindsjö

Hankatten Lilla Bu försvann den 2 februari när han skulle till veterinären. Ägaren skriver:

”Hej, detta är Lilla Bu. Han skulle till veterinären i Vattjom imorse och rymde ur buren. Han bor egentligen i Sörlindsjö och eftersom han har lång väg hem så är jag orolig att han inte hittar eller råkar bli överkörd.”

Har ni sett Lilla Bu, kontakta Felicia på 070-266 10 08 eller Gunilla på 070-207 69 20

HITTELÖN 

Lilla Bu är fortfarande borta men han tros ha setts i Bjässhammaren i helgen. SNÄLLA håll ögonen öppna och hör av er på 0702661008 eller 0702076920 som sagt HITTELÖN om han återfås! 

Burik från Njurunda

9-årig Russin Blue hankatten Burik (Bure Urban Rurik) försvann den 12 januari 2023 från sitt hem i Södergård/Njurunda. Husse skriver:

”Han är en mycket social och tillgiven katt, som längtar efter sitt hem. Garanterad belöning om du hittar vår katt!”

Har ni sett Burik, kontakta Tanja på 073-825 96 38 eller Dan på 073-158 83 50

Charlie från Fagervik

Kastrerade och öronmärkta hankatten Charlie försvann natten den 1 januari från sitt hem på Egnahemsvägen i Fagervik. Familjen har inte sett till honom alls och han brukar alltid komma hem på morgonen.

Har ni sett Charlie, kontakta Monica på 070-638 12 53

Daisy från Skönsmon

Kastrerade och chipmärkta honkatten Daisy försvann den 19 november kl.15:30 från sitt hem på Brunnsgränd i Skönsmon. Daisy sköldpaddsfärga svart/brun/orange och är en ganska nätt vuxen honkatt som är nyfiken av sig. Hon brukar inte gå långt från gården och bara en timme eller två. Matte är orolig att Daisy kanske har smitit in någonstans så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen så som garage, förråd o.s.v.

Har ni sett Daisy, kontakta Josefin på 073-530 80 96.

Raffe från Bergeforsen

Kastrerade hankatten Raffe försvann den 1 november från sitt hem på Lundevägen i Bergeforsen. Matte skriver:

Vår 18årige Raffe försvann igår morse. Han går aldrig långt bort från huset/gården.han kan gått vilse i mörkret.Lite senil,lomhörd,långhårig o ganska mager.han är skygg

Har ni sett Raffe, kontakta Marie på 072-705 56 78

Lucifer från Liden

Kastrerade och chipmärkta hankatten Lucifer försvann den 21 september från sitt hem i Anundgård/Liden. Han är 3,5 år gammal, van utekatt som inte varit från hemmet mer än ett dygn i taget. Lucifer är stor, har svart lång päls med vita tofsar på framtassarna.

Har ni sett Lucifer, kontakta Anna på 073-818 52 88

Freja från Nacksta

Honkatten Freja försvann den 24 oktober från sitt hem på Nackstavägen 20 i Nacksta. Freja som är innekatt lyckades smita ut ur lägenheten och tyvärr, under olyckliga omständigheter, bor inte ägaren kvar där.

Tyvärr finns ingen bild på Freja men hon är korthårig brunsvart/grå tigrerad.

Har ni sett Freja, skicka ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se eller skicka ett pm till oss på Facebook.

Chico från Örnen/Timrå

Kastrerade hankatten Chico försvann den 19 oktober från sitt hem på Kungsvägen i Örnen/Timrå. Matte skriver:

HITTELÖN: 500:-
Hej! Min katt Chico som är 16,5 år gammal har inte kommit hem sen onsdag kväll 19:30. Vi bor i Timrå, Kungsvägen/Örnen
Andra har sett Chico runt 22 tiden samma kväll fram till 05.45 torsdag morgon. Vi i hushållet har gått runt i hela området och letat efter honom, gjort ljud med matskålar och ropat. Lyst med ficklampor och kollat in i buskar m.fl. Vi har gått till de platserna vi har sett han befinna sig på men inte ett ljud eller spår från han.

Det här är inte likt Chico då han är en punktlig katt som vet när det är dags för lunch och middag. Han sover alltid hemma under natten och går mest ut för en promenad i området. Därför är det märkligt att han inte kommer fram trots att grannar sett honom.

Han är en jättesnäll katt och tuff, inte alls rädd för något! Bra hälsa, kastrerad och nyligen vaccinerad. Vi bor på bottenvåningen så han har alltid nära hem. Vad som än har hänt, vare sig han är vid liv eller ej så vill vi ha hem Chico och vi hoppas ni kan hålla utkik efter honom. Kanske har han tappat minne och gått vilse? Vi är extremt oroliga då han är gammal, vi saknar han jättemycket.

Om ni skulle få syn på honom, ring direkt oavsett tid för vi kommer direkt! Om vi inte svarar, sms:a så ser vi på en gång. Tack!

Har ni sett Chico, kontakta Nathalie på 070-980 82 40 eller 076-780 65 68

Murre från Bjässbodarna/Alnö

Kastrerade och id-märkta honkatten Murre försvann den 5 oktober från sitt hem i Bjässbodarna/Alnö. Hon kan vara skygg mot nya människor men kommer ofta fram och vill gosa. Hon lägger sig gärna på mörka och trånga utrymmen.

Har ni sett Murre, kontakta Meja på 076-108 42 15

Rashford från Sörberge

Chipmärkta honkatten Rashford (lyssnar till Rash) försvann den 18 september från sitt hem på Lejonvägen i Sörberge. Hon har nyligen börjat få gå ut och brukar mest hålla sig i området och komma in med jämna mellanrum så det är ovanligt att hon är borta såhär. Hon är väldigt social och liten till växten. Vid försvinnandet bar hon ett halsband med telefonnr i.

Har ni sett Rashford, kontakta Katarina på 073-183 20 76

Milton från Kvissleby

Öronmärkta hankatten Milton försvann på förmiddagen den 24 september från sitt hem på Affärsgatan 14 i Kvissleby. Milton är 12.år och ganska skygg. Han är innekatt egentligen så han är inte van att vara ute, dessutom är han nyinflyttad i området.

Har ni sett Milton, kontakta Nina på 076-830 97 49

Hankatt från Ny-Vivsta/Vivansborg

Denna kastrerade och chipmärkta hankatt försvann den 16 augusti från sitt hem i Ny-Vivsta/Vivansborg. Matte skriver:

Hjälp oss att hitta vår saknade katt. 16 augusti gick han ut och har inte kommit hem. Han skulle aldrig missa frukost/middag eller sovstund hemma med barnen.

Har ni sett katten, kontakta Linda på 073-300 00 29

Snusen från Hudiksvall/Hällsätter

Honkatten Snusen försvann den 15 september från Hudiksvall/Hällsätter. Matte skriver:

Rädd att hon kan ha krypit upp under bilen och åkt med upp till Sundsvall, bilen var till Norrmalm och Birsta.
Det är en nyfiken men försiktig tjej på ca 6-7 månader.

Har ni sett Snusen, kontakta Elin på 073-848 33 96

Doris från Vivsta/Timrå

1-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Doris försvann kl.10 den 13 september från sitt hem i Vivsta/Timrå. Doris är en väldigt social katt som gillar människor, hon är alltså inte skygg av sig, däremot är hon rädd för både bilar och tåg. Matte börjar bli orolig för henne då hon inte brukar vara ute såhär länge.
Vid försvinnandet bar hon ett rosa halsband med texten ”i belong to”.

Har ni sett Doris, kontakta Linnéa på 072-220 21 41

Triton från Myre/Njurunda

Kastrerade hankatten Triton försvann i början av augusti från sitt hem i Myre/Njurunda. Matte skriver:

Våran älskade Triton försvann för 4 veckor sedan . Vi bor i myre i njurunda Sundsvall. Snälla hör av er om ni ser denna bästa katt. Han är väldigt go . Han är 3 år gammal och röd i färgen.

Har ni sett Triton, kontakta Emma på 073-817 46 10

Tjejen från Bredsand

Kastrerade och chipmärkta honkatten Tjejen försvann i början av juli från sitt hem på Appelbergsvägen 5.B i Bredsand. Tjejen är en ”skeppskatt”, dvs. att hon har en extra tå på framtassarna. Hon har gröna ögon, är helsvart med endast 3 vita strån (som knappt syns) på bröstet.

Har ni sett Tjejen, kontakta Anna på 070-512 18 13

Fuji från Liden

Kastrerade och chipmärkta honkatten Fuji försvann i början av augusti från sitt hem på Lidenvägen i Liden. Fuji är en skygg katt så ser man henne ska man ta det försiktigt. Hon är även tjockare idag än på bilden, annars är hon sig lik skriver matte.

Har ni sett Fuji, kontakta Matilda på 073-766 17 99

Nala från Sörberge/Timrå

7-åriga kastrerade, chipmärkta och öronmärkta honkatten Nala 7 försvann den 2 augusti från sitt hem på södra Lundevallen i Sörberge/Timrå. Matte skriver:

Hon har aldrig varit borta förut, kommer hon inte in om kvällarna så sover hon alltid ute i sin fåtölj på altanen. Familjen går i bitar av oro.. vi har sökt av skogsområden, efter vägar, hos grannar och intilliggande byggnader. Satt upp lappar m.m, utan lycka..

Har ni sett Nala, kontakta Carolina på 076-842 38 87

Zigge från Essvik

Kastrerade och id-märkta hankatten Zigge försvann den 21 augusti från sitt hem på Ljusviksvägen i Essvik. Zigges matte skriver:

Jag tror han är instängd någonstanns . Han har varit det förrut 1 gång och var då borta i 5 veckor och kom tillbaka i skinn och ben men överlevde. Han är lite skygg utav sig om det är mycket ljud och människor. Vi är så oroliga och saknar vår lilla goa misse😢 Han är inte så duktig på att mjaua så han hörs nog inte om han är inlåst. Titta gärna i era förråd eller garage.

Har ni sett Zigge, kontakta Yvonne på 070-262 44 66

Sixten från Bosvedjan

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sixten försvann den 13 augusti från sitt hem på Sparvhöksvägen 25 i Bosvedjan. Sixten känns igen då han har ett grön och ett blått öga.

Har ni sett Sixten, kontakta Patrik på 070-190 71 15

Saffran från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Saffran försvann på kvällen den 14 augusti från sitt hem på Birfeltsgatan i Sundsbruk. Saffran är sköldpaddsfärgad med tvåfärgad nos. Hon är väldigt skygg så ser man henne bör man ta det varsamt.

Har ni sett Saffran, kontakta Sofie på 072-306 54 70

Sally från Njurundabommen

Honkatten Sally försvann den 27 juli runt 17-tiden från sitt hem på Mjösundsvägen 8.B i Njurundabommen. Sally är en social innekatt, troligtvis har hon tagit sig ut genom balkongen, så hon är absolut inte van vid att vara ute.

Har du sett Sally, kontakta Sandra på 072-728 66 37