Kategoriarkiv: Efterlysningar

Daisy från Skönsmon

Kastrerade och chipmärkta honkatten Daisy försvann den 19 november kl.15:30 från sitt hem på Brunnsgränd i Skönsmon. Daisy sköldpaddsfärga svart/brun/orange och är en ganska nätt vuxen honkatt som är nyfiken av sig. Hon brukar inte gå långt från gården och bara en timme eller två. Matte är orolig att Daisy kanske har smitit in någonstans så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen så som garage, förråd o.s.v.

Har ni sett Daisy, kontakta Josefin på 073-530 80 96.

Raffe från Bergeforsen

Kastrerade hankatten Raffe försvann den 1 november från sitt hem på Lundevägen i Bergeforsen. Matte skriver:

Vår 18årige Raffe försvann igår morse. Han går aldrig långt bort från huset/gården.han kan gått vilse i mörkret.Lite senil,lomhörd,långhårig o ganska mager.han är skygg

Har ni sett Raffe, kontakta Marie på 072-705 56 78

Lucifer från Liden

Kastrerade och chipmärkta hankatten Lucifer försvann den 21 september från sitt hem i Anundgård/Liden. Han är 3,5 år gammal, van utekatt som inte varit från hemmet mer än ett dygn i taget. Lucifer är stor, har svart lång päls med vita tofsar på framtassarna.

Har ni sett Lucifer, kontakta Anna på 073-818 52 88

Freja från Nacksta

Honkatten Freja försvann den 24 oktober från sitt hem på Nackstavägen 20 i Nacksta. Freja som är innekatt lyckades smita ut ur lägenheten och tyvärr, under olyckliga omständigheter, bor inte ägaren kvar där.

Tyvärr finns ingen bild på Freja men hon är korthårig brunsvart/grå tigrerad.

Har ni sett Freja, skicka ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se eller skicka ett pm till oss på Facebook.

Chico från Örnen/Timrå

Kastrerade hankatten Chico försvann den 19 oktober från sitt hem på Kungsvägen i Örnen/Timrå. Matte skriver:

HITTELÖN: 500:-
Hej! Min katt Chico som är 16,5 år gammal har inte kommit hem sen onsdag kväll 19:30. Vi bor i Timrå, Kungsvägen/Örnen
Andra har sett Chico runt 22 tiden samma kväll fram till 05.45 torsdag morgon. Vi i hushållet har gått runt i hela området och letat efter honom, gjort ljud med matskålar och ropat. Lyst med ficklampor och kollat in i buskar m.fl. Vi har gått till de platserna vi har sett han befinna sig på men inte ett ljud eller spår från han.

Det här är inte likt Chico då han är en punktlig katt som vet när det är dags för lunch och middag. Han sover alltid hemma under natten och går mest ut för en promenad i området. Därför är det märkligt att han inte kommer fram trots att grannar sett honom.

Han är en jättesnäll katt och tuff, inte alls rädd för något! Bra hälsa, kastrerad och nyligen vaccinerad. Vi bor på bottenvåningen så han har alltid nära hem. Vad som än har hänt, vare sig han är vid liv eller ej så vill vi ha hem Chico och vi hoppas ni kan hålla utkik efter honom. Kanske har han tappat minne och gått vilse? Vi är extremt oroliga då han är gammal, vi saknar han jättemycket.

Om ni skulle få syn på honom, ring direkt oavsett tid för vi kommer direkt! Om vi inte svarar, sms:a så ser vi på en gång. Tack!

Har ni sett Chico, kontakta Nathalie på 070-980 82 40 eller 076-780 65 68

Murre från Bjässbodarna/Alnö

Kastrerade och id-märkta honkatten Murre försvann den 5 oktober från sitt hem i Bjässbodarna/Alnö. Hon kan vara skygg mot nya människor men kommer ofta fram och vill gosa. Hon lägger sig gärna på mörka och trånga utrymmen.

Har ni sett Murre, kontakta Meja på 076-108 42 15

Rashford från Sörberge

Chipmärkta honkatten Rashford (lyssnar till Rash) försvann den 18 september från sitt hem på Lejonvägen i Sörberge. Hon har nyligen börjat få gå ut och brukar mest hålla sig i området och komma in med jämna mellanrum så det är ovanligt att hon är borta såhär. Hon är väldigt social och liten till växten. Vid försvinnandet bar hon ett halsband med telefonnr i.

Har ni sett Rashford, kontakta Katarina på 073-183 20 76

Milton från Kvissleby

Öronmärkta hankatten Milton försvann på förmiddagen den 24 september från sitt hem på Affärsgatan 14 i Kvissleby. Milton är 12.år och ganska skygg. Han är innekatt egentligen så han är inte van att vara ute, dessutom är han nyinflyttad i området.

Har ni sett Milton, kontakta Nina på 076-830 97 49

Hankatt från Ny-Vivsta/Vivansborg

Denna kastrerade och chipmärkta hankatt försvann den 16 augusti från sitt hem i Ny-Vivsta/Vivansborg. Matte skriver:

Hjälp oss att hitta vår saknade katt. 16 augusti gick han ut och har inte kommit hem. Han skulle aldrig missa frukost/middag eller sovstund hemma med barnen.

Har ni sett katten, kontakta Linda på 073-300 00 29

Snusen från Hudiksvall/Hällsätter

Honkatten Snusen försvann den 15 september från Hudiksvall/Hällsätter. Matte skriver:

Rädd att hon kan ha krypit upp under bilen och åkt med upp till Sundsvall, bilen var till Norrmalm och Birsta.
Det är en nyfiken men försiktig tjej på ca 6-7 månader.

Har ni sett Snusen, kontakta Elin på 073-848 33 96

Doris från Vivsta/Timrå

1-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Doris försvann kl.10 den 13 september från sitt hem i Vivsta/Timrå. Doris är en väldigt social katt som gillar människor, hon är alltså inte skygg av sig, däremot är hon rädd för både bilar och tåg. Matte börjar bli orolig för henne då hon inte brukar vara ute såhär länge.
Vid försvinnandet bar hon ett rosa halsband med texten ”i belong to”.

Har ni sett Doris, kontakta Linnéa på 072-220 21 41

Triton från Myre/Njurunda

Kastrerade hankatten Triton försvann i början av augusti från sitt hem i Myre/Njurunda. Matte skriver:

Våran älskade Triton försvann för 4 veckor sedan . Vi bor i myre i njurunda Sundsvall. Snälla hör av er om ni ser denna bästa katt. Han är väldigt go . Han är 3 år gammal och röd i färgen.

Har ni sett Triton, kontakta Emma på 073-817 46 10

Tjejen från Bredsand

Kastrerade och chipmärkta honkatten Tjejen försvann i början av juli från sitt hem på Appelbergsvägen 5.B i Bredsand. Tjejen är en ”skeppskatt”, dvs. att hon har en extra tå på framtassarna. Hon har gröna ögon, är helsvart med endast 3 vita strån (som knappt syns) på bröstet.

Har ni sett Tjejen, kontakta Anna på 070-512 18 13

Fuji från Liden

Kastrerade och chipmärkta honkatten Fuji försvann i början av augusti från sitt hem på Lidenvägen i Liden. Fuji är en skygg katt så ser man henne ska man ta det försiktigt. Hon är även tjockare idag än på bilden, annars är hon sig lik skriver matte.

Har ni sett Fuji, kontakta Matilda på 073-766 17 99

Nala från Sörberge/Timrå

7-åriga kastrerade, chipmärkta och öronmärkta honkatten Nala 7 försvann den 2 augusti från sitt hem på södra Lundevallen i Sörberge/Timrå. Matte skriver:

Hon har aldrig varit borta förut, kommer hon inte in om kvällarna så sover hon alltid ute i sin fåtölj på altanen. Familjen går i bitar av oro.. vi har sökt av skogsområden, efter vägar, hos grannar och intilliggande byggnader. Satt upp lappar m.m, utan lycka..

Har ni sett Nala, kontakta Carolina på 076-842 38 87

Zigge från Essvik

Kastrerade och id-märkta hankatten Zigge försvann den 21 augusti från sitt hem på Ljusviksvägen i Essvik. Zigges matte skriver:

Jag tror han är instängd någonstanns . Han har varit det förrut 1 gång och var då borta i 5 veckor och kom tillbaka i skinn och ben men överlevde. Han är lite skygg utav sig om det är mycket ljud och människor. Vi är så oroliga och saknar vår lilla goa misse😢 Han är inte så duktig på att mjaua så han hörs nog inte om han är inlåst. Titta gärna i era förråd eller garage.

Har ni sett Zigge, kontakta Yvonne på 070-262 44 66

Sixten från Bosvedjan

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sixten försvann den 13 augusti från sitt hem på Sparvhöksvägen 25 i Bosvedjan. Sixten känns igen då han har ett grön och ett blått öga.

Har ni sett Sixten, kontakta Patrik på 070-190 71 15

Saffran från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Saffran försvann på kvällen den 14 augusti från sitt hem på Birfeltsgatan i Sundsbruk. Saffran är sköldpaddsfärgad med tvåfärgad nos. Hon är väldigt skygg så ser man henne bör man ta det varsamt.

Har ni sett Saffran, kontakta Sofie på 072-306 54 70

Sally från Njurundabommen

Honkatten Sally försvann den 27 juli runt 17-tiden från sitt hem på Mjösundsvägen 8.B i Njurundabommen. Sally är en social innekatt, troligtvis har hon tagit sig ut genom balkongen, så hon är absolut inte van vid att vara ute.

Har du sett Sally, kontakta Sandra på 072-728 66 37

Simon från Borgen/Matfors

16-åriga hankatten Simon försvann den 28 juli från sitt hem i Borgen/Matfors. Simon är grå och vit och är id-märkt i örat. Det är ovanligt att han är borta så länge så ni som bor i närheten av Borgen får gärna kolla i era bodar och uthus ifall han blivit instängd.

Har ni sett Simon, kontakta Kjell-Ove på 070-061 99 22

Tusse från Håkanstå/Granlo

Kastrerade, öronmärkta och chipmärkta hankatten Tusse försvann på morgonen den 24 juli från sitt hem på Nejlikevägen 2 i Håkanstå/Granlo. Husse skriver:

Vi är nyinflyttade på Nejlikevägen 2 och han gick i riktning uppåt Rosenvägen eller vidare mot Norra berget-hållet. Han brukar vara vara ute kortare stunder så han kanske har gått vilse nu efter vi flyttat :-( Alla tips välkomnas om någon ser honom!

Har ni sett Tusse, kontakta Stefan på 070-600 03 32

Cola från Bydalen

Kastrerade och öronmärkta hankatten Cola försvann på morgonen den 21 juli från sitt hem i Bydalen. Cola är utekatt, väldigt social och tillgiven. Han är en blandras mellan Norsk skogkatt och Eroupe och ser ut som vaniljglass med kolasås på.

Har ni sett Cola, kontakta Camilla på 070-170 29 82

Smilla från Östtjärn/Allsta

Kastrerade och chipmärkta honkatten Smilla försvann i mitten på juni från sitt hem i Östtjärn/Allsta. Hon brukar vara borta ibland, men inte så här länge.

Har ni sett Smilla, kontakta Maria på 073-048 46 54.

Teddy från Alnö

Kaninen Teddy försvann, antingen natten mot 29 juni eller under förmiddagen 29 juni, från sitt hem på Relingsvägen på Alnö.

Har ni sett Teddy, kontakta Camilla på 070-608 78 33

Bosse från Klökan/Birsta

Kastrerade och chipmärkta hankatten Bosse försvann den 4 juni från sitt hem på Klökanvägen 43 i Klökan/Birsta. Han är både inne och utekatt. Väldigt gosig och folkkär.

Har ni sett Bosse, kontakta Ida på 073-040 74 42

Misan från Bosvedjan

Kastrerade honkatten Misan försvann den 4/6 från sitt hem på Jaktfalksvägen 32 i Bosvedjan. Misan är liten till växten och är rakad på ena sidan av magen för hon blev kastrerad för 1 månad sedan. Matte är väldigt orolig då detta inte är likt Misan, hon har aldrig gått långt utan mest legat ute på altanen på en stol och utöver det brukar hon mest varit inne.

Har ni sett Misan, kontakta My på 070-965 81 67

Nelly från Timrå

Honkatten Nelly försvann den 4 juni vid 14-tiden från sitt hem på Mellangatan i Timrå. Hon är 7 månader, vit långhårig med svarta fläckar mellan öronen och har en randig svans.
I nuläget finns ingen bild på Nelly.

Har ni sett Nelly, kontakta Margareta på 070-550 21 19

Zäta från Sundsbruk/Skönvik

Kastrerade hankatten Zäta försvann i slutet på maj från sitt hem på Skönviksvägen i Sundsbruk. Zäta är normalt hemma en sväng varenda dag. Han är en äldre herre och har de senaste åren dragit sig tillbaka och går inga längre rundor.

Har ni sett Zäta kontakta husse på 070-672 97 28

Dompen från Nolby/Kvissleby

Kastrerade och öronmärkta hankatten Dompen försvann den 13 maj från sitt hem på Gamlavägen 63 i Nolby/Kvissleby. Dompen är döv men är mycket pratig och högljudd. Mycket hemkär. Han är skygg för nya bekantskaper så ser man honom bör man ta det varsamt. Vid försvinnandet bar han ett neongult halsband.

Har ni sett Dompen, kontakta Helena på 070-375 06 10

Maja från Nolby/Kvissleby

Kastrerade och chipmärkta honkatten Maja försvann tidigt på morgonen den 26 april från sitt hem på Orionvägen 16 i Nolby/Kvissleby. Maja är 5 år och 7 månader. Hon håller oftast till runt familjens gata och vill ha koll på vart matte är. Hon går inte fram till okända människor hur som helst, är lite skvätten av sig.

Har ni sett Maja, kontakta Katarina på 070-351 52 44

Pysen från Fagervik

2-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Pysen försvann runt 19-tiden den 28 april från sitt hem på Torpgatan 10 i Fagervik. Pysen bär halsband och är van vid att vara ute. Hon brukar dock komma hem flera gånger per dag samt att hon alltid sover inne på natten.Hon är nyfiken av sig men det är inte säkert att en främmande person får klappa eller lyfta upp henne när hon är ute.

Har ni sett Pysen, kontakta Frida på 070-517 69 17 eller Johan på 073-812 58 04

Tage från Västansjö/Kovland

3-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Tage försvann den 28 april runt 17-tiden från sitt hem i Västansjö/Kovland. Tage är väldigt hemmakär och brukar inte vara borta långa stunder. En väldigt social och pratig katt som gärna kelar även med folk han inte känner.

Har ni sett Tage, kontakta Kamilla på 072-200 89 28

Luna från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Luna försvann under natten den 21 april från sitt hem på Glasbruksbacken 3 i Sundsbruk. Luna är en skygg gatukatt som bara hunnit bo i sitt hem i ca 2 veckor.
Vid försvinnandet bar hon ett brunt lushalsband på sig. Ett annat tydligt kännetecken är att en bit av hennes höger örontipp fattas.

Har ni sett Luna, kontakta Tony på 070-915 86 40

Trolle från Bredsand

Kastrerade och öronmärkta hankatten Trolle försvann den 13 april från sitt hem i Bredsand. Trolle är långhårig och svart.
I nuläget finns ingen bild på honom.

Har ni sett Trolle, kontakta Petra på 072-869 53 10

Missekus från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Missekus försvann kvällen den 24 mars, alldeles innan stormvädret, från sitt hem på
Nebulosavägen 16 i Sundsbruk. Missekus är brun i grundfärg, ljusbrun mot magen, har vita tassar och svarta ränder från rygg och neråt magen. En typisk ”Europé”.

Har ni sett Missekus, kontakta Reinhold på 070-171 51 68

Mysmys från Bergeforsen/Sandarna

Kastrerade och chipmärkta honkatten Mysmys försvann den 19 mars från sitt hem på Kaptensgatan 5 i Bergeforsen/Sandarna. Mysmys har aldrig varit borta förut, hon är social men kan bli rädd för de hon inte känner.

Har ni sett Mysmys, kontakta Molly på 070-305 99 84

Zelda från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Zelda försvann kvällen den 7 mars från sitt hem på Sandörsbacken 21 i Sundsbruk. Matte skriver:

Hejhej alla, min katt smet ut i måndags kväll klockan 21:15 och har inte kommit hem än. Så jag försöker dela allt om henne på varje sida nu så att de är större chans att hon kommer hem.
Hjälp mig att få hem min bebis.  Hon är rädd för nya människor, bilar och höga ljud
😭😔 ”

Har ni sett Zelda, kontakta Evelina på 070-274 21 02

Ture från Indal

Kastrerade och id-märkta hankatten Ture försvann i början av september 2021 från sitt hem på Stigevägen i Indal. Ture blev efterlyst redan när han försvann men efterlysningen är upplagd på nytt.

Har ni sett Ture, kontakta Marie på 072-384 95 56

Sven från Skönsmon

1-åriga hankatten Sven försvann den 2 mars från sitt hem i Skönsmon. Sven är svart med vita tassar och är även vit på bröstet. Han brukar vara ute och ibland är han borta en natt eller två så det är inte likt honom att vara borta så här länge.

Har ni sett Sven, kontakta Maria på 070-738 48 91