Kategoriarkiv: Efterlysningar

Zimba och Leo från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och id-märkta hankatten Zimba (den röda) försvann den 24 februari vid 04-tiden och kastrerade och id-märkta hankatten Leo (den gråa) försvann den 25 februari vid 21-tiden från sitt hem på Hjortrongatan i Södermalm/Sundsvall. Bägge katterna är vana att vara ute.

Har ni sett Zimba och Leo, kontakta Thomas på 072-444 05 81

Elsa från Bergeforsen

Kastrerade och chipmärkta honkatten Elsa försvann den 17 februari från sitt hem på Basvägen 1 i Bergeforsen. Matte skriver:

Elsa är en sköldpaddsfärgad katt, liten till växten och har ett ljusrosa reflexhalsband runt halsen som är lite slitet.
Hon brukar alltid komma hem varje kväll, men nu har hon inte gjort det och vi ropar och letar utan resultat. Vi är oerhört oroliga att hon inte kommit hem och saknar henne otroligt mycket!

Har ni sett Elsa, kontakta Cecilia på 070-576 38 39

Kent från Bergsåker

Chipmärkta hankatten Kent försvann den 17 januari från sitt hem på Fölvägen 2 i Bergsåker. Kents ägare beskriver honom som folkskygg och han haltar lite på höger bakben.

Har ni sett Kent, kontakta Kaija på 070-350 07 93

Findus från Granlo

Chipmärkta hankatten Findus försvann på natten mellan den 25-26 december från sitt hem i Granlo. Hans familj säger att Findus aldrig är ute längre än en timme annars när det är kallt.

Har ni sett Findus, kontakta Maria oå 070-624 16 78.

Selma från Skönsmon

Kastrerade och chipmärkta honkatten Selma försvann den 22 december från sitt hem på Vapelvägen 10.D i Skönsmon. Matte skriver:

Min Selma, 6 år, är försvunnen sen igår kväll. Hon bor på Vapelvägen 10D. Är aldrig ute mer än ett par minuter nu under vinter, då hon ogillar snö, blåst och kyla. Har någon sett henne? Troligtvis håller hon sig gömd undan vinterkylan och blåsten, eller jag hoppas det. Hon är chippad och kastrerad. Väldigt social och pratglad.

Har ni sett Selma kontakta Pernilla på 070-225 90 10.

Semla från Indal

10-åriga honkatten Semla försvann i juli från sitt hem i Indal. Hennes förra ägare skrev till oss:

hejsan, jag undrar om ni fått in en liten ljus sköldpaddsfärgad katthona eller vill hjälpa mig att göra en efterlysning? flyttade ifrån Krånge i juni och en person i Indal skulle ta hand om min kisse Semla 10 år. Vi kunde tyvärr inte ha katt i vårt nya boende och trodde hon skulle få det bra där med tillgång till utevistelse och mycket kärlek…Fick för några dagar sedan reda på att Semla försvann därifrån redan i början på juli. så jag oroar mig hemskt mycket för vad som kan ha hänt henne.

Har ni sett Selma, skicka ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se eller skriv till oss på våran Facebooksida.

Hugo från Skottsund

Kastrerade och chipmärkta hankatten Hugo försvann på morgonen den 14 november från sitt hem på Skottsundsvägen i Skottsund. Ett kännetecken är att han har en liten orange prick i det vita på högra framtassen.

Har ni sett Hugo, kontakta Therés på 070-282 31 44

Ellie från Sundsbruk

Chipmärkta honkatten Ellie försvann den 29 oktober från sitt hem på Januarivägen 13 i Sundsbruk. Matte skriver:

Katten är väldigt nyfiken ock kärvänlig mot alla.Hon är bara ute ett litet tag sen kommer hon in igen så detta är olikt henne! Hon kan ha gått in nått garage eller förråd så snälla titta om ni ser henne

Har ni sett Ellie, kontakta Maria på 073-926 67 68.

Shakira från Bergom/Matfors

Kastrerade och öronmärkta honkatten Shakira försvann den 29 oktober från sitt hem i Bergom 243, Matfors. Matte skriver:

Någon som sett min katt Shakira. ID märkt och registrerad. Hon gick ut i söndags 29 oktober vid 18tiden och har inte kommit hem ännu. Vilket är mycket ovanligt! Nyfiken som alla katter. Mycket snäll och tillgiven.
Ber om Er hjälp att kolla bodar och garage.
Vi bor på Östra sidan av Långsjön där sjön börjar. Bergom 243.

Har ni sett Shakira, kontakta Irene på 070-371 65 85.

Hjördis från Fränsta

Kastrerade och chipmärkta honkatten Hjördis försvann den 11 oktober från sitt hem på Fränstavägen 314 i Fränsta. Matte skriver:

Hjördis är en relativt van utekatt, men kom inte hem en dag. Hon kommer alltid in på kvällar för att äta/umgås men har inte sett skymten av henne på en vecka nu.Hon har lång, grå päls med en vit framtass.

Har ni sett Hjördis, kontakta Elin på 073-045 22 10.

Prinsessan från Skärsätt/Njurunda

Chipmärkta honkatten Prinsessan (även kallad Sessan) försvann den 25 augusti från sitt hem i Skärsätt/Njurunda. Matte skriver:

Prinsessan sover alltid hemma i våran säng, nu har hon varit borta över en vecka, vi har kollat av med grannar så ingen stängt in henne, men ingen prinsessan någonstans..

Har ni sett Prinsessan, kontakta Frida på 073-574 37 36

Sigge från Norra Nyhamn/Essvik

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sigge försvann den 17 augusti från sitt hem i Norra Nyhamn/Essvik. Matte skriver:

Sigge går inte längre än utanför gatan/tomten. Kommer alltid in för mat, flera ggr varje dag och kommer alltid in på eftermiddagen/natten för att vara med sin familj. Han har varit borta över en vecka nu och är otroligt saknad av sin flock

Har ni sett Sigge, kontakta Elin på 076-841 54 24

Pyret från Kovland

Kastrerade och öronmärkta hankatten Pyret försvann den 5 juli från sitt hem i Lövsätt 155 i Kovland. Han har långhårig päls och är stor i kroppen.

Har ni sett Pyret, kontakta Marie på 070-298 34 56

Kurre från Bydalen

Kastrerade och chipmärkta hankatten Kurre försvann den 27 juli från sitt hem i Bydalen. Kurre är 6 år, lätt överviktig med liten hängmage. Vid försvinnandet bar han två halsband: ett vanligt med bjällra och ett reflexband med flärpar.

Har ni sett Kurre, kontakta Lena på 073-088 20 24

Flisan från Örnen/Timrå

9-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Flisan försvann på kvällen den 27 juli från sitt hem på Kungsvägen 101 i Örnen/Timrå. Familjen är väldigt orolig då hon inte brukar vara borta så länge.

Har ni sett Flisan, kontakta Nathalie på 070-980 82 40

Dana från Solum/Kovland

Kastrerade och chipmärkta honkatten Dana försvann den 5 juli från sitt hem i Solum/Kovland. Ett specifikt kännetecken är att hon saknar svans.

Har ni sett Dana, kontakta Anna på 073-828 48 25

Tuss från Kovland

Kastrerade och chipmärkta honkatten Tuss försvann den 2 juli från sitt hem på Orienterarvägen i Kovland. Matte skriver:

Tuss är en semi-långhårig hona. Grå med vita tassar och ett vitt parti fram. Hon är mönstrad på ryggen och har en väldigt fluffig svans. Eftersom hon tog av sig sitt halsband med GPS på är hon helt omärkt (förutom chippet). Hon försvann från Orienterarvägen i Kovland natten mot söndag 2/7.
All information om Tuss mottages tacksamt!

Har ni sett Tuss, kontakta Samantha på 076-868 07 24

Sune från Nacksta

Kastrerade hankatten Sune försvann den 15 juni från sitt hem i Nacksta. Han är innekatt och inte van att vara ute.

Har ni sett Sune, kontakta Therese på 073-807 67 19

Frasse från Fränsta

Kastrerade hankatten Frasse försvann i december från sitt hem på Södravägen 10 i Fränsta. Frasse är 5-6 år och van att vara ute. Hans päls är mest svart och vit men har lite brunt på sidorna.

Har ni sett Frasse, kontakta Sebastian på 072-203 05 43 eller via mail perssons261@gmail.com

Tusstuss från Söråker

Kastrerade och chipmärkta hankatten Tusstuss försvann den 13 maj från sitt hem på Duvedsvägen 20 i Söråker. Vi fick ett meddelande skickat till oss om Tusstuss försvinnande från Diana på Klingerfjärdens KattHotell, såhär skrev hon:

Hej! En kunds katt har varit borta sedan lördag kväll. Det är en äldre tant utan mycket dator kunskap och sociala media. Hon har inte heller epost så det gick inte att annonsera via formuläret. Hoppas det är ok om jag skriver här?

Tusstuss är en ung kastrerad och chippad herre. Svart/vit och något knubbig. Han var ute med matte i lördags kväll medans matte krattade men sedan har inte setts till.

Om matte inte går att nå kan någon absolut ringa mig.

Har ni sett Tusstuss, kontakta matte Lena på 070- 326 14 20 eller Diana på 073-848 15 81

Pippi från Övre Klockarberget/Njurunda

Kastrerade och chipmärkta hankatten Pippi försvann den 3 maj från sitt hem på Logevägen 15 i Övre Klockarberget/Njurunda. Pippi är en skygg stor vit hane med svarta tecken och svart svans med knorr.

Har ni sett Pippi, kontakta Kornelia på 070-942 40 74

Sally från Mårtensro

10-åriga kastrerade och öronmärkta honkatten Sally försvann den 16 april från sitt hem i Mårtensro. Hon går sällan långt men kan ha hamnat i Sidsjö/Sallyhill/Södermalm/Nacksta. Sally är en social katt, har beigea ögon, är mörkgrå med vit teckning som schackrutor på hakan. Ett specifikt kännetecken är att hon saknar svans.

Har ni sett Sally, kontakta Anja på 070-602 49 03

Walter från Solum/Kovland

3 åriga id-märkta och kastrerade hankatten Walter försvann den 17 april från sitt hem i Solum/Kovland. Han är en herre på ca 6.kg och har svartvit päls.

Har ni sett Walter, kontakta Anna på 073-828 48 25

Zmilla från Södermalm/Sundsvall

Honkatten Zmilla försvann i början på mars från sitt tillfälliga hem på Södermalmsgatan 31 i Södermalm/Sundsvall. Hon är dräktig så vi ber alla som bor i området att hålla koll och kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m.

Har ni sett Zmilla, kontakta Cornelia på 070-255 35 45

Lilla Bu från Sörlindsjö

Hankatten Lilla Bu försvann den 2 februari när han skulle till veterinären. Ägaren skriver:

”Hej, detta är Lilla Bu. Han skulle till veterinären i Vattjom imorse och rymde ur buren. Han bor egentligen i Sörlindsjö och eftersom han har lång väg hem så är jag orolig att han inte hittar eller råkar bli överkörd.”

Har ni sett Lilla Bu, kontakta Felicia på 070-266 10 08 eller Gunilla på 070-207 69 20

HITTELÖN 

Lilla Bu är fortfarande borta men han tros ha setts i Bjässhammaren i helgen. SNÄLLA håll ögonen öppna och hör av er på 0702661008 eller 0702076920 som sagt HITTELÖN om han återfås! 

Burik från Njurunda

9-årig Russin Blue hankatten Burik (Bure Urban Rurik) försvann den 12 januari 2023 från sitt hem i Södergård/Njurunda. Husse skriver:

”Han är en mycket social och tillgiven katt, som längtar efter sitt hem. Garanterad belöning om du hittar vår katt!”

Har ni sett Burik, kontakta Tanja på 073-825 96 38 eller Dan på 073-158 83 50

Charlie från Fagervik

Kastrerade och öronmärkta hankatten Charlie försvann natten den 1 januari från sitt hem på Egnahemsvägen i Fagervik. Familjen har inte sett till honom alls och han brukar alltid komma hem på morgonen.

Har ni sett Charlie, kontakta Monica på 070-638 12 53