Författararkiv: Kamilla

Zimba och Leo från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och id-märkta hankatten Zimba (den röda) försvann den 24 februari vid 04-tiden och kastrerade och id-märkta hankatten Leo (den gråa) försvann den 25 februari vid 21-tiden från sitt hem på Hjortrongatan i Södermalm/Sundsvall. Bägge katterna är vana att vara ute.

Har ni sett Zimba och Leo, kontakta Thomas på 072-444 05 81

Elsa från Bergeforsen

Kastrerade och chipmärkta honkatten Elsa försvann den 17 februari från sitt hem på Basvägen 1 i Bergeforsen. Matte skriver:

Elsa är en sköldpaddsfärgad katt, liten till växten och har ett ljusrosa reflexhalsband runt halsen som är lite slitet.
Hon brukar alltid komma hem varje kväll, men nu har hon inte gjort det och vi ropar och letar utan resultat. Vi är oerhört oroliga att hon inte kommit hem och saknar henne otroligt mycket!

Har ni sett Elsa, kontakta Cecilia på 070-576 38 39

Kent från Bergsåker

Chipmärkta hankatten Kent försvann den 17 januari från sitt hem på Fölvägen 2 i Bergsåker. Kents ägare beskriver honom som folkskygg och han haltar lite på höger bakben.

Har ni sett Kent, kontakta Kaija på 070-350 07 93

Findus från Granlo

Chipmärkta hankatten Findus försvann på natten mellan den 25-26 december från sitt hem i Granlo. Hans familj säger att Findus aldrig är ute längre än en timme annars när det är kallt.

Har ni sett Findus, kontakta Maria oå 070-624 16 78.

Selma från Skönsmon

Kastrerade och chipmärkta honkatten Selma försvann den 22 december från sitt hem på Vapelvägen 10.D i Skönsmon. Matte skriver:

Min Selma, 6 år, är försvunnen sen igår kväll. Hon bor på Vapelvägen 10D. Är aldrig ute mer än ett par minuter nu under vinter, då hon ogillar snö, blåst och kyla. Har någon sett henne? Troligtvis håller hon sig gömd undan vinterkylan och blåsten, eller jag hoppas det. Hon är chippad och kastrerad. Väldigt social och pratglad.

Har ni sett Selma kontakta Pernilla på 070-225 90 10.

Semla från Indal

10-åriga honkatten Semla försvann i juli från sitt hem i Indal. Hennes förra ägare skrev till oss:

hejsan, jag undrar om ni fått in en liten ljus sköldpaddsfärgad katthona eller vill hjälpa mig att göra en efterlysning? flyttade ifrån Krånge i juni och en person i Indal skulle ta hand om min kisse Semla 10 år. Vi kunde tyvärr inte ha katt i vårt nya boende och trodde hon skulle få det bra där med tillgång till utevistelse och mycket kärlek…Fick för några dagar sedan reda på att Semla försvann därifrån redan i början på juli. så jag oroar mig hemskt mycket för vad som kan ha hänt henne.

Har ni sett Selma, skicka ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se eller skriv till oss på våran Facebooksida.

Hugo från Skottsund

Kastrerade och chipmärkta hankatten Hugo försvann på morgonen den 14 november från sitt hem på Skottsundsvägen i Skottsund. Ett kännetecken är att han har en liten orange prick i det vita på högra framtassen.

Har ni sett Hugo, kontakta Therés på 070-282 31 44

Ellie från Sundsbruk

Chipmärkta honkatten Ellie försvann den 29 oktober från sitt hem på Januarivägen 13 i Sundsbruk. Matte skriver:

Katten är väldigt nyfiken ock kärvänlig mot alla.Hon är bara ute ett litet tag sen kommer hon in igen så detta är olikt henne! Hon kan ha gått in nått garage eller förråd så snälla titta om ni ser henne

Har ni sett Ellie, kontakta Maria på 073-926 67 68.

Shakira från Bergom/Matfors

Kastrerade och öronmärkta honkatten Shakira försvann den 29 oktober från sitt hem i Bergom 243, Matfors. Matte skriver:

Någon som sett min katt Shakira. ID märkt och registrerad. Hon gick ut i söndags 29 oktober vid 18tiden och har inte kommit hem ännu. Vilket är mycket ovanligt! Nyfiken som alla katter. Mycket snäll och tillgiven.
Ber om Er hjälp att kolla bodar och garage.
Vi bor på Östra sidan av Långsjön där sjön börjar. Bergom 243.

Har ni sett Shakira, kontakta Irene på 070-371 65 85.

Vera och Vivvi

Det här är Vera och Vivvi. Dessa två tussar sockervadd är cirka 8 månader gamla och har levt hela sina liv tillsammans, vilket vi inte vill ändra på. De älskar gos och godis och har fullt med spring när andan faller på.

Vi söker nu efter en ny familj, utan små barn, till våra flickor och vi tänker att de skulle uppskatta ett liv med tillgång till att vara utomhus eller bo i ett större hus där de får utlopp för busandet. Då de är långhåriga krävs daglig pälsvård.

Givetvis är de kastrerade, ID-märkta och vaccinerade.

Vill du ha dubbel dos sötma i livet? Maila till info@sundsvallsdjurhem.se och märk rubriken ”Vera och Vivvi”

Hjördis från Fränsta

Kastrerade och chipmärkta honkatten Hjördis försvann den 11 oktober från sitt hem på Fränstavägen 314 i Fränsta. Matte skriver:

Hjördis är en relativt van utekatt, men kom inte hem en dag. Hon kommer alltid in på kvällar för att äta/umgås men har inte sett skymten av henne på en vecka nu.Hon har lång, grå päls med en vit framtass.

Har ni sett Hjördis, kontakta Elin på 073-045 22 10.

Chip

Det här är lille Chip. Han är hittad, tillsammans med sina tre syskon, på Skottsundsvägen i Njurunda där dom bodde under en bro i ca.3 veckor. Syskonen har flyttat till sina nya familjer så nu söker vi efter Chip’s för-alltid-hem ❤️

Chip är 4 månader gammal och är en lugn och fin liten kille som gärna observerar läget men kattungebus och spring i tassarna har han, bollar är riktigt roliga grejer så då blir det fart och fläkt! Efteråt är det gärna mys i soffan med jourmatte och jourhusse, han ligger nära och kurrar nöjt när han får gos och klapp.

Han söker ett lugnt hem som innekatt och utan mindre barn då det kan bli lite för ystert för honom. En kattkompis vore ett plus men han skulle absolut klara att vara ensamkatt.

Är du intresserad av Chip, skicka in en intresseanmälan via mail till info@sundsvallsdjurhem.se och märk rubriken med ”Chip”.

Chip har nu flyttat tillsammans med sin bror Linux till sin nya familj ❤️

Prinsessan från Skärsätt/Njurunda

Chipmärkta honkatten Prinsessan (även kallad Sessan) försvann den 25 augusti från sitt hem i Skärsätt/Njurunda. Matte skriver:

Prinsessan sover alltid hemma i våran säng, nu har hon varit borta över en vecka, vi har kollat av med grannar så ingen stängt in henne, men ingen prinsessan någonstans..

Har ni sett Prinsessan, kontakta Frida på 073-574 37 36

Sigge från Norra Nyhamn/Essvik

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sigge försvann den 17 augusti från sitt hem i Norra Nyhamn/Essvik. Matte skriver:

Sigge går inte längre än utanför gatan/tomten. Kommer alltid in för mat, flera ggr varje dag och kommer alltid in på eftermiddagen/natten för att vara med sin familj. Han har varit borta över en vecka nu och är otroligt saknad av sin flock

Har ni sett Sigge, kontakta Elin på 076-841 54 24

Benny och Sture

Det här är Benny (vänster) och Sture (höger) och har har kommit till oss via en omplacering.

Dessa två grabbar är gosiga och supersnälla! När dom inte är fullt upptagen med bus och lek så är det mysigt soffhäng med jourmatte och jourhusse som gäller. Benny och Sture vill fortsätta bo tillsammans. Dom trivs bra med att vara inne men har varit utekatter tidigare så det skulle också funka!

Båda är kastrerade, vaccinerade och id-märkta.

Vill du adoptera Benny och Sture, maila oss en intresseanmälan på info@sundsvallsdjurhem.se och märk mailet med ”Benny och Sture”.

NUB HAR DESSA TVÅ FININGAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM :)

Pyret från Kovland

Kastrerade och öronmärkta hankatten Pyret försvann den 5 juli från sitt hem i Lövsätt 155 i Kovland. Han har långhårig päls och är stor i kroppen.

Har ni sett Pyret, kontakta Marie på 070-298 34 56

Kurre från Bydalen

Kastrerade och chipmärkta hankatten Kurre försvann den 27 juli från sitt hem i Bydalen. Kurre är 6 år, lätt överviktig med liten hängmage. Vid försvinnandet bar han två halsband: ett vanligt med bjällra och ett reflexband med flärpar.

Har ni sett Kurre, kontakta Lena på 073-088 20 24

Flisan från Örnen/Timrå

9-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Flisan försvann på kvällen den 27 juli från sitt hem på Kungsvägen 101 i Örnen/Timrå. Familjen är väldigt orolig då hon inte brukar vara borta så länge.

Har ni sett Flisan, kontakta Nathalie på 070-980 82 40

Scarlett och Bianca

Det här är Scarlett (vänster) och Bianca (höger). Dom söker nu sitt för-alltid-hem!

Dessa små praliner är söta som socker, glada och busiga och man kan inte bli annat än charmad av deras uppenbarelse! Dom har också rejält skinn på nosen då dom ”läxade upp” jourhemmets ena egna katt som är en JÄTTE 😅 Men det inte varit några problem för dom att komma överens för brudarna är glad när storebror är med på lek och bus och när det är över sover alla tillsammans i en enda hög ❤️

Scarlett och Bianca söker hem som antingen inne eller utekatter, funkar nog bra i barnfamiljer och kattkompis vill dom ha. Ska dom bli utekatter är vi väldigt noga med hur utemiljön ser ut. Om bägge kan flytta tillsammans vore det ett plus men dom kan såklart flytta till separata hem 🙂

Flickorna har blivit avmaskade, fått sin första av två vaccinationer och är chipmärkta. Kastrering sker när dom blir 6 månader.

Är du/ni intresserad av dessa sötnosar, maila oss en intresseanmälan på info@sundsvallsdjurhem.se och märk mailet med Scarlett eller Bianca.

OBS! Det är inte först till kvarn som gäller! Vi ser över alla intresseanmälningar och kommer välja de som stämmer mest överens med de kriterier som vi skrivit i inlägget.

NU HAR BÄGGE TJEJERNA HITTAT SITT NYA HEM!

Dana från Solum/Kovland

Kastrerade och chipmärkta honkatten Dana försvann den 5 juli från sitt hem i Solum/Kovland. Ett specifikt kännetecken är att hon saknar svans.

Har ni sett Dana, kontakta Anna på 073-828 48 25

Tuss från Kovland

Kastrerade och chipmärkta honkatten Tuss försvann den 2 juli från sitt hem på Orienterarvägen i Kovland. Matte skriver:

Tuss är en semi-långhårig hona. Grå med vita tassar och ett vitt parti fram. Hon är mönstrad på ryggen och har en väldigt fluffig svans. Eftersom hon tog av sig sitt halsband med GPS på är hon helt omärkt (förutom chippet). Hon försvann från Orienterarvägen i Kovland natten mot söndag 2/7.
All information om Tuss mottages tacksamt!

Har ni sett Tuss, kontakta Samantha på 076-868 07 24

Sune från Nacksta

Kastrerade hankatten Sune försvann den 15 juni från sitt hem i Nacksta. Han är innekatt och inte van att vara ute.

Har ni sett Sune, kontakta Therese på 073-807 67 19

Frasse från Fränsta

Kastrerade hankatten Frasse försvann i december från sitt hem på Södravägen 10 i Fränsta. Frasse är 5-6 år och van att vara ute. Hans päls är mest svart och vit men har lite brunt på sidorna.

Har ni sett Frasse, kontakta Sebastian på 072-203 05 43 eller via mail perssons261@gmail.com

Tusstuss från Söråker

Kastrerade och chipmärkta hankatten Tusstuss försvann den 13 maj från sitt hem på Duvedsvägen 20 i Söråker. Vi fick ett meddelande skickat till oss om Tusstuss försvinnande från Diana på Klingerfjärdens KattHotell, såhär skrev hon:

Hej! En kunds katt har varit borta sedan lördag kväll. Det är en äldre tant utan mycket dator kunskap och sociala media. Hon har inte heller epost så det gick inte att annonsera via formuläret. Hoppas det är ok om jag skriver här?

Tusstuss är en ung kastrerad och chippad herre. Svart/vit och något knubbig. Han var ute med matte i lördags kväll medans matte krattade men sedan har inte setts till.

Om matte inte går att nå kan någon absolut ringa mig.

Har ni sett Tusstuss, kontakta matte Lena på 070- 326 14 20 eller Diana på 073-848 15 81

Ida

Lilla sötnosen Ida är tillbaka hos oss, hennes blivande fästman uppskattade inte hennes sällskap utan ville ha sitt hem för sig själv.

Ida är söt som en karamell och har massor med spring i benen. Hon söker nu sitt nya kärleksfulla hem. Vi säljer inte burkaniner utan vi vill att de ska ha möjlighet att få upptäcka och göra små glädje skutt och busrusningar. Visst ska man ha bur men det ska ges mycket möjlighet till fritt skuttande inne eller i säkrad hage ute.Ida är kastrerad och söker nu sitt nya ansvarsfulla kaninhem.

Vill du adoptera vår fina Ida så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och berätta om vad för hem du erbjuder.

IDA HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Pippi från Övre Klockarberget/Njurunda

Kastrerade och chipmärkta hankatten Pippi försvann den 3 maj från sitt hem på Logevägen 15 i Övre Klockarberget/Njurunda. Pippi är en skygg stor vit hane med svarta tecken och svart svans med knorr.

Har ni sett Pippi, kontakta Kornelia på 070-942 40 74

Thea

Då gör vi ett nytt försök att finna lilla Thea sitt nya hem.

Hon har de senaste veckorna suttit i ett jourhem där hon har bott ute i en stor inhängnad. Hon älskar det ❤️

Så vem är Thea. Jo, hon är den modigaste, nyfiknaste och charmigaste kanin man kan tänka sig. Hon är en liten blandraskanin men tror nog själv hon är en stor skogshare. Hon är inte rädd för nåt, skulle ett lejon gå utanför hennes hage skulle hon glatt springa fram och presentera sig. Duktig på att hoppa är hon också, jourmatte tror att hon lätt skulle platsa in i Guiness Rekordbok. Ibland får hon komma in, då utforskar hon varje vrå, hon är helt rumsren och går på lådan inne.

Thea gillar dock att leka jagis med andra djur, hon tycker det är jättekul men oftast inte den som blir jagad tyvärr.

Det hem vi söker är ett hem där hon får skutta ute i en säker miljö men även ha möjlighet att få komma in och umgås med sina människor för hon är en sån social och älskvärd kanin. Vi tror inte hon ska bo med en annan kanin men om man har flera kaniner så vill hon gärna gå i en hage bredvid för det finns ingen aggressivitet i henne.

Thea är kastrerad

Vill du adoptera Thea så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

THEA HAR HITTAT SITT NYA HEM

Sally från Mårtensro

10-åriga kastrerade och öronmärkta honkatten Sally försvann den 16 april från sitt hem i Mårtensro. Hon går sällan långt men kan ha hamnat i Sidsjö/Sallyhill/Södermalm/Nacksta. Sally är en social katt, har beigea ögon, är mörkgrå med vit teckning som schackrutor på hakan. Ett specifikt kännetecken är att hon saknar svans.

Har ni sett Sally, kontakta Anja på 070-602 49 03

Walter från Solum/Kovland

3 åriga id-märkta och kastrerade hankatten Walter försvann den 17 april från sitt hem i Solum/Kovland. Han är en herre på ca 6.kg och har svartvit päls.

Har ni sett Walter, kontakta Anna på 073-828 48 25

Ellinor

Ellinor är 1 år gammal kavat liten kattdam som måste byta hem pga allergi. Hon älskar att leka med kattleksaker och kan, när hon får feeling, leka apport. Annars uppskattar hon gos och att bli buren i en varm famn. Hon har hittills bott som innekatt, men då hon är en aktiv fröken tror vi att ett hem med lite större yta alternativt möjlighet till att vara utekatt skulle fungera utmärkt för henne.

Ellinor är vaccinerade, kastrerad och chippmärkt.

Är du intresserad av Ellinor, skicka in en intresseanmälan via mail till info@sundsvallsdjurhem.se

ELLINOR HAR HITTAT SITT NYA HEM

Zmilla från Södermalm/Sundsvall

Honkatten Zmilla försvann i början på mars från sitt tillfälliga hem på Södermalmsgatan 31 i Södermalm/Sundsvall. Hon är dräktig så vi ber alla som bor i området att hålla koll och kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m.

Har ni sett Zmilla, kontakta Cornelia på 070-255 35 45

Karin

Det här är lilla Karin. Hon och hennes ungar höll till utomhus i Klingsta och blev infångad i en av våra fällor. Karins ungar har fått nya familjer så nu är det hennes tur att hitta sitt för-alltid-hem!

Karin är en försiktig dam men hon sitter gärna med i soffan och att titta på tv är väldigt spännande. Eftersom hon är försiktig av sig vill vi att hon ska få fortsätta livet som innekatt i ett lugnt hem utan barn. Vi vill även att hon ska ha en kattkompis, Karin är så förtjust i jourhemmets egna katter och man ser hur trygg hon är med dom.

Karin är självklart kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Är du intresserad av Karin, skicka in en intresseanmälan via mail till info@sundsvallsdjurhem.se

Karin har nu flyttat till sin nya familj 😊 Och förutom en ny matte och husse finns även en kattkavaljer vid nam Harry som Karin nog kommer bli förtjust i 🐱❤️

Lilla Bu från Sörlindsjö

Hankatten Lilla Bu försvann den 2 februari när han skulle till veterinären. Ägaren skriver:

”Hej, detta är Lilla Bu. Han skulle till veterinären i Vattjom imorse och rymde ur buren. Han bor egentligen i Sörlindsjö och eftersom han har lång väg hem så är jag orolig att han inte hittar eller råkar bli överkörd.”

Har ni sett Lilla Bu, kontakta Felicia på 070-266 10 08 eller Gunilla på 070-207 69 20

HITTELÖN 

Lilla Bu är fortfarande borta men han tros ha setts i Bjässhammaren i helgen. SNÄLLA håll ögonen öppna och hör av er på 0702661008 eller 0702076920 som sagt HITTELÖN om han återfås! 

Burik från Njurunda

9-årig Russin Blue hankatten Burik (Bure Urban Rurik) försvann den 12 januari 2023 från sitt hem i Södergård/Njurunda. Husse skriver:

”Han är en mycket social och tillgiven katt, som längtar efter sitt hem. Garanterad belöning om du hittar vår katt!”

Har ni sett Burik, kontakta Tanja på 073-825 96 38 eller Dan på 073-158 83 50

Charlie från Fagervik

Kastrerade och öronmärkta hankatten Charlie försvann natten den 1 januari från sitt hem på Egnahemsvägen i Fagervik. Familjen har inte sett till honom alls och han brukar alltid komma hem på morgonen.

Har ni sett Charlie, kontakta Monica på 070-638 12 53

Ernst

Ernst hittades den 9 augusti vandrandes uppe vid Bauhaus i Birsta/Sundsvall. Man tog kontakt med oss och nu är Ernst i ett av våra jourhem.

Det här är en ljuvlig och social liten kille som vill ge en all kärlek i hela världen! Det kurras, det stångas, svansen är i topp och han njuter av allt gos ❤️ Ernst är uppskattningsvis 5-6 månader, okastrerad och omärkt.

Så nu vill vi ha eran hjälp att ta reda på om han har ett hem, om han kommit vilse eller om ni har någon annan information.

Äger du eller har du information om Ernst, skicka ett pm på Facebook eller maila till info@sundsvallsdjurhem

ERNST HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Lady

Lady kom till oss via ett omhändertagande från Länsstyrelsen i en annan kommun.

Lady flyttade till ett nytt hem men tyvärr kom familjens andra katt inte överens med henne, dom försökte få det att funka men det gick inte. Så det var ett tungt beslut för familjen att låta Lady komma tillbaka till oss då dom blivit väldigt kära i henne. Men det är ju så att alla ska må bra både, människor och djur, så nu söker vi igen efter ett nytt hem åt Lady.

Lady är ca.4-5 år och är en bedårande och snäll liten dam. Vi tror att hon kan passa i precis vilket hem som helst, hon är van att vara innekatt men skulle nog kunna vara ute också. Hon har tidigare levt med andra katter så en kompis vore inte helt fel.

Lady är vaccinerad, kastrerad och id-märkt.

LADY HAR NU FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Är du intresserad av Lady, maila in en intresseanmälan till oss på info@sundsvallsdjurhem.se

2.st dvärgklogrodor

Vi har 2.st dvärgklogrodor som söker nytt hem. De blir max 4.cm och trivs bäst ensam i ett akvarium eller möjligtvis tillsammans med nån lugn och snäll fisk.

DE HAR NU FÅTT SITT NYA HEM!

Är du intresserad, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Sting

Vi har fått in denna stiliga herre som vi kallar Sting.
Han har under en tid hållt till på en familjs tomt på Fridhemsgatan i Skönsmon/Sundsvall, i höjd med pizzerian, men är nu hos ett av våra jourhem.
Sting är försiktig men han blommar ut mer och mer och han gillar verkligen att bli klappad så han är nog en riktig gos-gubbe egentligen. Han är i ganska gott skick men har lite tovor i pälsen. Han är kastrerad och har en öronmärkning så någon måste sakna honom. Öronmärkningen är dock svår att tyda, dels då den är suddig men också för all päls och att Sting inte riktigt vill bli tittad i örat. Vi är inte helt säkra på märkningen men L52*8 eller L52*K tror en av oss att det är ( * = ingen aning om siffra eller bokstav).

Nu behöver vi hjälp att hitta Stings familj så han får komma hem igen!

Äger du eller har du information om Sting, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

UPPDATERING

Sting hette egentligen Sigge och är nu hemma hos sin familj igen 🙂

Weiron

Det här är Weiron. Han dök upp helt plötsligt i en familjs ladugård som såg direkt att den lille katten behövde hjälp. Dom tog in honom till ett varmt rum där han fick mat och vatten, sedan kontaktade dom oss och nu är Weiron i ett av våra jourhem.

Weiron är okastrerad och har ingen id-märkning. Han har ett väldigt distinkt drag i att yttre halvan av svansen är svart och sedan har han ett litet jack i sitt vänstra öra. Ålder är svårt att bedöma eftersom han är så fruktansvärt mager och uttorkad, tots detta är det mycket kärlek och gos i den här lilla killen.
Jourhemmet som har honom är för övrigt samma som tog hand om Gregor tidigare i år så Weiron är i väldigt goda händer. Medans han tas om hand och återhämtar sig vill vi, med eran hjälp, försöka hitta hans ägare.

Äger du eller har du information om Weiron, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-545 69 17

UPPDATERING 27/10:
Idag åkte Weirons jourhem med honom till veterinären för att göra en grundlig undersökning av hans tillstånd. Jourhemmet hade märkt att det var något som inte stämde helt och hållet och det visade sig sorgligt nog att så var fallet. Weiron hade långt gången njursvikt och hans organ höll på att lägga av, hela hans inre höll på att kollapsa. Så på inrådan av veterinären fick Weiron somna in ❤ Det fanns inget mer att göra hur mycket man än hade önskat det, men Weiron blev under sin sista tid på jorden omhändertagen av jourhemmet som gjorde allt för honom! Han fick somna in trygghet istället för ett utdraget lidande som hade väntat om inte den fina familjen som hittade honom i sin ladugård hade förbarmat sig över honom, så en stor eloge till dom ⭐ Och vi vill tacka er också för alla delningar på hans inlägg och alla fina kommentarer!

Sov i ro Weiron, du är fri nu 🌈 ❤

 

Xena och Kiara

                      Xena                                Kiara

Det här är Xena och Kiara, 2 sockersöta systrar som nu letar efter sitt för-alltid-hem!

Xena och Kiara är ca.4 månader och kommer i början från ett hem där det inte fanns möjlighet att ta hand om dom, men det här är två brudar med mycket kattityd och dom lever verkligen i nuet. Det är alltid full fart med bus och lek och jourhemmet har fått många goda skratt åt dessa små yrväder! Självklart har dom sina lugna stunder och brukar allt som oftast ta en sovstund i soffan.
Vi söker ett hem åt flickorna i en trygg utemiljö på landet tillsammans, deras band till varandra är så starkt så jourmatte har inte hjärta att skilja dom åt.

Båda är vaccinerade och chipmärkta och när dom är 6.månader är det dags för kastrering.

Är du intresserad av Xena och Kiara, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har flickorna flyttat till sin nya familj och kommer få bo ut på landet! Där finns massa nya djurkompisar att lära känna och stora ytor att leka och busa på 😊

Klara

Denna supermysig kattflicka, som vi kallar Klara, är upphittad på Hällevägen i Kvissleby. Hon har uppehållit sig hos en familj ett tag och sovit på deras altan. Man har kollat efter en id-märkning men tyvärr fanns varken chip eller tatuering i örat. Nu är hon hos oss och vi, likaså familjen som haft henne som gäst, vill nu ta reda på vem som äger denna fina tjej.

Vi söker ett hem som utekatt åt Klara i en lugn miljö, helst lantligt då hon är en mycket social katt som söker kontakt, sådana katter kan ofta komma på vift då de följer efter människor och sen inte hittar hem. Hon kan även gå som innekatt men då kräver hon stor yta och vill som andra katter ha tillgång till frisk luft på en balkong.

Så här skriver jourhusse:

”Hon älskar att bli klappad och är väldigt pratsam och busig. Hon har mycket energi men vet även hur man tar det lugnt. Hon är inte rädd för nya människor, istället går hon fram och låter sig bli klappad utan problem. Hon älskar uppmärksamhet och släpper dig aldrig ur syn, hon vill vara delaktig i allt”

 

TINGAD
Vill du adoptera Klara så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Piggelin (även kallad Mammsing)

Det här är Piggelin, fast hon kallas mest för Mammsing!
Hon och hennes 4 ungar kom till oss början av juni som ett omhändertagande via Länsstyrelsen. Hennes ungar har nu flyttat och nu är det hennes tur att hitta sitt för-alltid-hem.
Mammsing är ca.1 år och är en social och gosig liten dam. Hon är väldigt lugn i temperamentet men ibland blir det bus och lek såklart. Hon är så gullig och ger sin jourfamilj små ”byten” i present. Inga riktiga byten utan det är olika leksaker som hon kommer med och hon riktigt lyser av stolthet varje gång hon överlämnar sina presenter.
Mammsing söker ett hem som utekatt, har visat en nyfikenhet och längtan på Stora Världen och vi vill gärna att hon ska få uppleva den. En kattkompis vore ett stort plus då hon är van andra katter och gärna en familj som inte har allt för små barn.

Mammsing är vaccinerad, kastrerad och id-märkt.

Vill du adoptera Mammsing, skicka en intresseanmälan till info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Mammsing flyttat till sitt nya hem ute på landet med 3 kattkompisar och en matte som kommer skämma bort henne som en liten prinsessa 😊

Pysen

Det här är Pysen och är ett omhändertaganden via Länsstyrelsen.
Pysen är en liten tjej runt 11 månader, gosig och söt som socker! Hon skulle passa som antingen inne eller utekatt.
Pysen är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Pysen, maila oss på info@sundsvallsdjurem.se eller ring 070-545 69 17

PYSEN HAR HITTAT SITT NYA HEM

Pricken

Det här är Pricken och är ett omhändertaganden via Länsstyrelsen.
Pricken är en trevlig herre som uppskattar mysiga gos-stunder i soffan med jourmatte. Han vill ha lugnt omkring dig så vi söker därför ett hem till honom utan barn och han skulle passa som antingen inne eller utekatt.
Pricken är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

PRICKEN HAR HITTAT SITT NYA HEM

Vill du adoptera Pricken, maila oss på info@sundsvallsdjurem.se eller ring 070-545 69 17

Bagheera

Det här är 5-åriga Bagheera. Han kom till oss via Länsstyrelsen då hans husse gått bort.
Bagheera är den gosigaste och snällaste katt man kan lära känna. Det finns bara kärlek i honom och han är så ivrig att föra den vidare till alla han möter vare sig han känner dem eller inte.  Vi har förstått av Bagheera att han är van att gå in och ut som han vill. Det har blivit ett problem när vi satte honom i ett jourhem då jourkatter inte får vistas utomhus. Han visar det genom att kissa inne på nätterna. Allt blir lugnt, ingen som gosar med honom och han kan inte gå ut så han protester. Han är en sån fin katt så vi vill se om det finns möjlighet att ge denna fina kille ett hem på landet, kanske någon som har bondgård. En stallkatt med förmåner att få komma in för vi tror att han är för social att bara leva sitt liv ensam som musfångare.

Har du möjlighet att ge honom ett hem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

BAGHEERA HAR HITTAT SITT NYA HEM

Gregor

Som ni säkert minns kom en extremt utmärglad katt till oss för några veckor sedan som fångade många hjärtan. Vi talar såklart om Gregor som kämpade för sitt liv så intensivt. Denna vecka gjordes en kontroll hos veterinären för att se om hans organ tagit stryk av hans horribla upplevelse, och till vår enorma glädje och lättnad mår han prima! Han är nu kastrerad, vaccinerad, ID-märkt, avmaskad och avskabbad i öronen och viktigast av allt: han är redo för sitt för alltid-hem.
Så hur är då en katt som Gregor, som upplevt det allra värsta? Jo, han är den charmigaste och kärvänligaste kissen som jourhemmet skådat. Att ligga i knät är obligatoriskt var du än är. Nätterna spenderas i sin lilla bädd mitt emellan jourmattes och jourhusses kuddar. Han tycker om att prata, busa och framförallt närkontakt. Han är en mycket trygg kille som gärna ligger på balkongen och flörtar med grannarna. Kort sagt finns ingen större skatt och Gregor behöver ett hem som ger han all den kärlek han önskar och lite därtill! Han blir lite nervös kring andra katter, och njuter av att stå i centrum, så ensamkatt är nog bra för honom. Han är rakad nu, men är långhårig annars och behöver någon som kan hantera pälsvård. Han verkar mycket nöjd med livet som innekatt.

Är du rätt människa för Gregor och är redo att ta vid och fortsätta denna solskenshistoria?
Maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-545 69 17

Nu har Gregor flyttat till sin nya familj :)

Peppe

Det här är Peppe och han kom till oss via en omplacering.

Peppe är en ung grabb på snart 1.år. Han är en fin och lugn kille men ibland blir det full fart när han leker med sin favorit leksak och då far han runt som ett fluffigt litet yrväder. Peppe är döv men är som vilken katt som helst. Han följer efter en vart man än går och han tycker inte om att vara ensam för länge, då blir det klagosång. Peppe är inte en knäkatt utan mer en sitta-eller-ligga-bredvid katt, han tycker om närheten.
Peppe söker ett hem som innekatt och skulle det finnas en innätad eller inglasad balkong är det ett plus. Han vill ha ett lugnt hem utan barn men gärna med en kattkompis.
Peppe är vaccinerad, kastrerad och id-märkt.

Är du intresserad av Peppe, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se.

Peppe har nu flyttat till sin nya familj 😊

Shelby

Det här är Shelby som kommit till oss via en omplacering.
Shelby är lugn och gosig dam som charmar alla med både karisma och utseende! Hon söker ett hem som utekatt där hon kan få lufta på svansen när hon vill. Shelby är social och vill gärna ha en kattkompis då hon hade det i sitt förra hem.

Vill du adoptera Shelby, maila oss på info@sundsvallsdjurem.se eller ring oss på 070-545 69 17

SHELBY HAR FÅTT ETT NYTT HEM

Trollet

Trollet kom till oss som en omplacering. Hon är 5 år, kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Trollet söker ett lugnt hem utan barn där hon kan få mycket uppmärksamhet och gos. Hon är en bestämd dam som ibland kommer och säger till att nu är det faktiskt ditt jobb att ha mig i ditt knä och klappa mig. Precis som namnet indikerar är hon ett riktigt charmtroll.

Trollet har fått ett nytt hem!

Vill du adoptera Trollet, maila oss på info@sundsvallsdjurem.se eller ring oss på telefontid, numret är 070-545 69 17

Fluff

Fluff hittades i närheten av parkeringen vid Midälva, Nacksta. Paret som hittade och lyckades få fatt i henne hörde av sig till oss så nu är Fluff i ett av våra jourhem i väntan på att få komma hem till sin familj igen.

Äger du eller vet du vem som äger Fluff så kontakta oss på maildress info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på telefontid 070-545 69 17

FLUFF HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Sigrid

Sigrid är ett omhändertagande från en annan kommun och är 1 av 7 katter som kom till oss.

När Sigrid först kom till oss var hon väldigt rädd och osäker, men med tid och tålamod och kärlek så har hon blommat ut! Hon är nyfiken och busig, mysig och kontaktsökande. Sigrid följer med jourmatte runt i lägenheten och ligger gärna brevid eller på henne i sängen. Hon trampar först i ca 10 minuter innan hon myser ner sig i en liten boll, vilken kärlek!
När det gäller Sigrids för-alltid-hem säger jourmatte att:

”Hon behöver en människa som har ro och tid att ge henne utrymme att växa och när hon gör det blir hon trygg och trofast.”

Sigrid är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Sigrid så maila din intresseanmälan till info@sundsvallsdjurhem och berätta vad du erbjuder för hem. Du kan även ringa 070-5456917, kolla in våra telefontider på hemsidan.

Sigrid har fått ett nytt hem

Harry

Harry är ett omhändertagande från en annan kommun och är 1 av 7 katter som kom till oss.

Harry är en fin liten mys-kille som gärna ligger i jourmattes knä på kvällen. Han vill vara innekatt och ha ett lugnt hem, så utan mindre barn, men en kattkompis skulle nog funka!
Harry är vaccinerad, kastrerad och id-märkt.

Kan du ge Harry ett hem, maila oss på info@sundsvallsdjurhem och berätta vilket slags hem du kan erbjuda eller ring på 070-545 69 17

NU HAR HARRY FLYTTAT TILL SITT NYA HEM! :)

Pralin

Det här är Pralin. Pralin blev först inlämnad av en privatperson till Veterinärhuset då hon blivit påkörd någonstans i Skönsmon. Tack o lov så mådde hon bra, inga synliga skador och fick i sig både mat och vatten. Veterinären kunde se att hon inte hade någon id-märkning och kontaktade oss, så nu är lilla Pralin i ett av våra jourhem. Jourhemmet säger att hon är underbar, väldigt social och kärvänlig.

Äger du eller vet du vem som äger Pralin så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917

Pralin har fått ett nytt hem

Alice

Alice kom till oss genom ett omhändertagande i en annan kommun.

Alice är en väldigt snäll men försiktig liten dam, men hon blir en riktig gose-katt som inte kan få nog med klappar och kärlek så snart hon känner att läget inte är så farligt, som hennes små hjärnspöken vill få henne att tro.
Alice vill ha ett hem som innekatt i en lugn miljö utan barn, men kanske med en kattkompis.
Våra önskemål är alltid utifrån kattens bästa, våra duktiga jourhem har noggrant utvärderat katten och sett vad för hem som skulle passa just deras katt bäst.

Alice är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Alice så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Morris

Morris har hittat ett nytt hem!

Morris är en ung katt, ca.6-7 månader, som föddes ute tillsammans med sina syskon av en förvildad tamkatt. Ännu ett sorgligt öde som drabbar dom katter som är okastrerade, som inte får omsorg och får ungar utomhus. Dom här kattungarna hade tur som hittades så dom kunde tas om hand och att vi kan se till att dessa inte fortsätter att bidra till Sveriges alla ägarlösa katter.

Morris är en försiktig kille men ger man honom tid och tålamod så kommer man tillslut vinna hans hjärta. Han är en kurrmaskin som gärna lägger sig i soffan bredvid sin jourmatte och tittar på tv, men när han slöat klart är det full galopp i lägenheten som gäller!

Till Morris söker vi ett hem som innekatt med en annan trygg katt som är van andra katter och som kan vägleda honom i livet.

Vill du adoptera Morris så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Leonardo da Vinci

TINGAD!

Detta är Leonardo (född 5/9-18) och han är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Leonardo är en försiktigt och känslig liten kille. Han är med och busar och leker med de andra, särskilt med brorsan Vincent, men han tycker det är läskigt med nya saker så man får ha lite tålamod med honom. Men när det vankas mat då är han en liten sångfågel och sjunger glatt!

Han söker ett hem, utan barn, som innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Leonardo, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Vincent van Gogh

TINGAD!

Detta är Vincent (född 5/9-18) och han är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Vincent är en glad liten tokstolle. Han springer omkring och snubblar på sina egna tassar, men ställer sig snabbt upp igen och fortsätter med busandet! Jaga och fånga är han bra på, både när det gäller leksaker man kastar åt honom och saker han ser på tv-skärmen (fast dom är lite svårfångade).

Han söker ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Vincent, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Lisa Larsson

TINGAD!

Detta är Lisa (född 5/9-18) och hon är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Lisa är en positiv och gosig tjej som tycker om att bli ompysslad. Hon njuter av att ligga vid ett varmt element och bli klappad på magen.  Hon är även den som är mest social och framåt i syskonskaran, en tuff liten tjej med skinn på nosen helt enkelt!

Hon söker ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Lisa, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Jenny Nyström

TINGAD!
Detta är Jenny (född 5/9-18) och hon är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Jenny är sprallig men ändå ganska lugn av sig. Ibland får hon såklart små stolleryck men att ta det coolt och lugnt är annars hennes melodi. Att upptäcka nya saker  är kul, så hon har lite äventyrare i sig!

Hon söker ett hem, utan mindre barn, som innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Jenny, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Frida Kahlo

TINGAD!

Detta är Frida (född 5/9-18) och hon är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Frida är en busig och pigg tjej som har mycket spring i tassarna. Duktig på att klättra är hon också, en liten akrobat i kattformat! Hon kan även vara lite av en retsticka mot de andra, men det är med glimten i ögat.

Hon söker ett hem, utan mindre barn, som innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Frida, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Oscar

Det här är Oscar. Han hittades i mitten på juni helt ensam i ett förråd vid en förskola i Bredsand. Man uppskattade att han bara var 2,5 vecka så han fick komma till ett jourhem fort för att få i sig mjölkersättning. Tack vare att han kom till oss så fort så klarade han sig och är idag som vilken liten kattunge som helst! Han är väldigt självständig trots sin unga ålder men han är också nyfiken, full i bus och har massa spring i tassarna. Ett riktigt litet yrväder skulle man kunna säga! Oscar blir 12.veckor den 20/8 och är då flyttklar. Han söker då ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Oscar, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

TINGAD

Iris

Iris hittades natten den 16 mars sittande på väg 86 i höjd med Bergsåker. En kvinna som jobbade natt i området uppmärksammade Iris och tog in henne så hon fick värme. Iris var genomfrusen och väldigt trött. Iris är nu i ett av våra jourhem och vilar ut, hon är en trött fröken men vi hoppas hon snart är pigg igen.

Iris visade sig vara en 17 årig dam som nog mår bäst att vara inne nu på alders höst då hon inte verkar må riktigt bra.

Äger du eller vet du vem som äger Iris, kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Pontus

Pontus var 5.veckor när han hittades av en kvinna på parkeringen vid Timrå kyrka. Hon hörde genast av sig till oss och vi tog in honom direkt, för så små kattbebisar ska absolut inte vara ute på egen tass! Pontus är en riktig liten charmör och full i bus. Man märker att han försvann ifrån sin mamma för tidigt då han gärna ”snuttar”. Pontus blir 12.veckor 29/10 så han är redo att flytta i slutet av oktober. Han söker då ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Pontus, så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Pontus ska flytta, få en kattkompis och blir bortskämd:-)

Sebastian

Sebastian var runt 4.veckor när han hittades ute tillsammans med sin mamma ute i Bredsand. Dom blev infångade men tyvärr var hans mamma inte vid sina sinnes fulla bruk vilket gjorde att Sebastian inte blev omhändertagen ordentligt, så han fick komma till ett av våra jourhem. Han är en fin och busig liten kille som kan somna vart som helst när som helst! Sebastian blir 12.veckor 16/10 och är då redo att flytta i mitten av oktober. Han söker då ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Sebastian, så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Sebastian har fått ett nytt hem

Svala

Svala och hennes syskon är viltfödda och är ännu inte riktigt som ”vanliga” kattungar, så dom kräver en del jobb och tålamod.

Svala och hennes syskon Kiwi och Lunne hittades i början av augusti under Railway Saloon i Sundsvall. Vi åkte dit och satte ut en fälla i hopp om att vi skulle lyckas få tag på dom. Efter 5 timmar var alla infångade och sattes i ett av våra jourhem. Eftersom dom inte blivit hanterade av människor innan så var dom rädda och osäkra men allt eftersom har dom blivit modigare och säkrare. Allt som behövs är tålamod och förståelse.
Vi väljer att inte låta dom flytta tillsammans för vi vill att dom ska kunna utvecklas till egna individer.

Svala är den tuffaste i syskonskaran och visar sina bröder vart skåpet ska stå! Hon söker ett barnfritt lugnt hem som innekatt med katt eller hundkompis.

Svala är nu tingad.

Är du intresserad av Svala, ring oss på nummer 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Kiwi

Kiwi och hans syskon är viltfödda och är ännu inte riktigt som ”vanliga” kattungar, så dom kräver en del jobb och tålamod.

Kiwi och hans syskon Lunne och Svala hittades i början av augusti under Railway Saloon i Sundsvall. Vi åkte dit och satte ut en fälla i hopp om att vi skulle lyckas få tag på dom. Efter 5 timmar var alla infångade och sattes i ett av våra jourhem. Eftersom dom inte blivit hanterade av människor innan så var dom rädda och osäkra men allt eftersom har dom blivit modigare och säkrare. Allt som behövs är tålamod och förståelse.

Vi väljer att inte låta dom flytta tillsammans för vi vill att dom ska kunna utvecklas till egna individer.

Kiwi är den matgladaste i syskonskaran och den som sover mest! Han söker ett barnfritt lugnt hem som innekatt med katt eller hundkompis.

Kiwi är nu tingad

Är du intresserad av Kiwi, ring oss på nummer 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Lunne

Lunne och hans syskon är viltfödda och är ännu inte riktigt som ”vanliga” kattungar, så dom kräver en del jobb och tålamod.

Lunne och hans syskon Kiwi och Svala hittades i början av augusti under Railway Saloon i Sundsvall. Vi åkte dit och satte ut en fälla i hopp om att vi skulle lyckas få tag på dom. Efter 5 timmar var alla infångade och sattes i ett av våra jourhem. Eftersom dom inte blivit hanterade av människor innan så var dom rädda och osäkra men allt eftersom har dom blivit modigare och säkrare. Allt som behövs är tålamod och förståelse.
Vi väljer att inte låta dom flytta tillsammans för vi vill att dom ska kunna utvecklas till egna individer.

Lunne är den som är försiktigast i syskonskaran, men när det kommer till bus och lek finns inga hämningar! Han söker ett barnfritt lugnt hem som innekatt med katt eller hundkompis.

Lunne är nu tingad

Är du intresserad av Lunne, ring oss på nummer 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Bosse

20160831BosseDet här är Bosse. Han hittades i Västansjö/Söråker. Han är en semilånghårig kastrerad hankatt som synts till i området länge. Han är en go och snäll kille men pälsen är i förfärligt skick. Vi önskar att människor som har långhåriga katter som utekatter är disciplinerade med kam och borste så katterna slipper bli i detta skick, det är så smärtsamt för dem.

Uppdatering: Nu har Bosse varit till veterinären för koll. Han är en lite äldre katt på ca 10 år som nu söker ett nytt hem där han får stanna. Han är en sån fin herre och jourhemmet kan inte nog ösa beröm över Bosse. Han är social, ligger gärna tätt intill och sover i sängen med jourmatte. Busar gör han också med sin lilla boll. Han är en helt perfekt katt, hälsar jourmatte, som kommer att göra sin nya ägare mycket lycklig.

Bosse söker ett hem som innekatt eller utekatt i en fin miljö. Han visar inga tecken på att vilja vara ute men uppskattar att ha en balkong att få lyssna på fågelkvitter och jaga en och annan fluga på.

Nu har Bosse flyttat. Han har fått två andra kattkompisar som även de kommer från oss och på somrarna får han vara utekatt på landet. Han sköter sig alldeles perfekt i det nya hemmet så nu hoppas vi att han hittat sitt föralltidhem.

Jussi

Jussi20160531Jussi är en liten 10 veckors hankattunge som hittades av ett par på Centrumvägen i Söråker. Kvällen innan hade paret hört små pipande ljud men kunde inte hitta något. Morgonen därpå hördes pipandet ännu mer. Mannen i huset letade i trädgården var ljuden kom ifrån, och när han tittade under altanen sprang det här lilla knytet fram. Jussi är i gott skick och är väldigt social och tillgiven. Att bli gosad på och ta tupplurar i jourmattes knä är hur mysigt som helst.

Jussi heter Alex och hade blivit bortskrämd från sitt hem av en annan katt. Men nu får han komma hem igen efter att ha varit borta i två dygn! :)