Weiron

Det här är Weiron. Han dök upp helt plötsligt i en familjs ladugård som såg direkt att den lille katten behövde hjälp. Dom tog in honom till ett varmt rum där han fick mat och vatten, sedan kontaktade dom oss och nu är Weiron i ett av våra jourhem.

Weiron är okastrerad och har ingen id-märkning. Han har ett väldigt distinkt drag i att yttre halvan av svansen är svart och sedan har han ett litet jack i sitt vänstra öra. Ålder är svårt att bedöma eftersom han är så fruktansvärt mager och uttorkad, tots detta är det mycket kärlek och gos i den här lilla killen.
Jourhemmet som har honom är för övrigt samma som tog hand om Gregor tidigare i år så Weiron är i väldigt goda händer. Medans han tas om hand och återhämtar sig vill vi, med eran hjälp, försöka hitta hans ägare.

Äger du eller har du information om Weiron, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-545 69 17

UPPDATERING 27/10:
Idag åkte Weirons jourhem med honom till veterinären för att göra en grundlig undersökning av hans tillstånd. Jourhemmet hade märkt att det var något som inte stämde helt och hållet och det visade sig sorgligt nog att så var fallet. Weiron hade långt gången njursvikt och hans organ höll på att lägga av, hela hans inre höll på att kollapsa. Så på inrådan av veterinären fick Weiron somna in ❤ Det fanns inget mer att göra hur mycket man än hade önskat det, men Weiron blev under sin sista tid på jorden omhändertagen av jourhemmet som gjorde allt för honom! Han fick somna in trygghet istället för ett utdraget lidande som hade väntat om inte den fina familjen som hittade honom i sin ladugård hade förbarmat sig över honom, så en stor eloge till dom ⭐ Och vi vill tacka er också för alla delningar på hans inlägg och alla fina kommentarer!

Sov i ro Weiron, du är fri nu 🌈 ❤