Scarlett och Bianca

Det här är Scarlett (vänster) och Bianca (höger). Dom söker nu sitt för-alltid-hem!

Dessa små praliner är söta som socker, glada och busiga och man kan inte bli annat än charmad av deras uppenbarelse! Dom har också rejält skinn på nosen då dom ”läxade upp” jourhemmets ena egna katt som är en JÄTTE 😅 Men det inte varit några problem för dom att komma överens för brudarna är glad när storebror är med på lek och bus och när det är över sover alla tillsammans i en enda hög ❤️

Scarlett och Bianca söker hem som antingen inne eller utekatter, funkar nog bra i barnfamiljer och kattkompis vill dom ha. Ska dom bli utekatter är vi väldigt noga med hur utemiljön ser ut. Om bägge kan flytta tillsammans vore det ett plus men dom kan såklart flytta till separata hem 🙂

Flickorna har blivit avmaskade, fått sin första av två vaccinationer och är chipmärkta. Kastrering sker när dom blir 6 månader.

Är du/ni intresserad av dessa sötnosar, maila oss en intresseanmälan på info@sundsvallsdjurhem.se och märk mailet med Scarlett eller Bianca.

OBS! Det är inte först till kvarn som gäller! Vi ser över alla intresseanmälningar och kommer välja de som stämmer mest överens med de kriterier som vi skrivit i inlägget.

NU HAR BÄGGE TJEJERNA HITTAT SITT NYA HEM!