Thea

Då gör vi ett nytt försök att finna lilla Thea sitt nya hem.

Hon har de senaste veckorna suttit i ett jourhem där hon har bott ute i en stor inhängnad. Hon älskar det ❤️

Så vem är Thea. Jo, hon är den modigaste, nyfiknaste och charmigaste kanin man kan tänka sig. Hon är en liten blandraskanin men tror nog själv hon är en stor skogshare. Hon är inte rädd för nåt, skulle ett lejon gå utanför hennes hage skulle hon glatt springa fram och presentera sig. Duktig på att hoppa är hon också, jourmatte tror att hon lätt skulle platsa in i Guiness Rekordbok. Ibland får hon komma in, då utforskar hon varje vrå, hon är helt rumsren och går på lådan inne.

Thea gillar dock att leka jagis med andra djur, hon tycker det är jättekul men oftast inte den som blir jagad tyvärr.

Det hem vi söker är ett hem där hon får skutta ute i en säker miljö men även ha möjlighet att få komma in och umgås med sina människor för hon är en sån social och älskvärd kanin. Vi tror inte hon ska bo med en annan kanin men om man har flera kaniner så vill hon gärna gå i en hage bredvid för det finns ingen aggressivitet i henne.

Thea är kastrerad

Vill du adoptera Thea så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

THEA HAR HITTAT SITT NYA HEM