Lovis

Lovis gick in på en gård på Norra Vägen i höjd med Birsta. Hon är bara en kattunge, ca 12-14 veckor och ska inte vara ute själv. Vi kan aldrig upplysa allmänheten nog om att kattungar ska hållas inne om man är en ansvarsfull kattägare. De är för små att möta världen ute själva. En kattunge är nyfiken och kan inte avgöra vad som är farligt, de har heller ingen chans att försvara sig mot andra djur. Kommer de vilse som fina Lovis kan de inte försörja sig utan avmagrar snabbt och torkar ut. De bör vara minst 6 månader och kastrerade samt märkta innan man låter dem vara ute i en trygg miljö.

Lovis är en helt underbar liten tjej, hon är som en liten papegoja som gärna sitter på ens axel och kindpussas och vet inte hur tillgiven hon ska vara. Hon har stor separationsångest och skriker när man lämnar henne, möjligen har hon lämnat sin mamma förtidigt.

Ingen ägare hörde av sig på Lovis så nu söker hon sitt nya hem. Pga Lovis separationsångest behöver hon en ägare som är hemma för det mesta alternativt att dit hon flyttar finns en snäll och omhändertagande kattkompis :-)

Lovis är kastrerad, vaccinerad och id-märkt i örat.

Vill du adoptera  Lovis så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-