Milo

Milo kom till oss via ett omhändertagande i en annan kommun.

Milo är en kille som är runt 1 år. Han är så vacker och en otroligt snäll och social katt. Man får göra vad man vill med honom, han verkligen älskar hantering, kärleksfull naturligtvis. Men han har också en sida som är väldigt rädd för höga plötsliga ljud, vi vet aldrig vad våra katter varit med om tidigare. Han bor just nu hos en familj i styrelsen som bestämde sig för att adoptera denna underbara katt. I det hemmet finns 3 andra katter och en hund. Milos problem är att han är usel på djurspråk. I hans sociala beteende finns även en liten bit av aggressivitet mot andra djur. Han uppmanar gärna till bus men sen går det överstyr och då är det inte lika roligt längre, inte för de andra katterna i alla fall. Han är en ung katt med mycket bus i sig. En av Milos små egenheter är att han går runt och kvittrar emellanåt, som en liten fågel, ett tecken på välmående. Milo är unik på så många sätt och förtjänar ett hem där han får chansen att visa alla sina fina egenskaper. Han kanske inte ser problemet i sitt beteende men det gör de andra katterna som lever med honom.

Vi lägger ut en koll om det finns någon som kan erbjuda Milo ett hem utan andra djur, varken hund eller katt och det är vi noga med så var vänlig att respektera det. Han skulle nog gilla att vara utekatt i en väldigt trygg miljö lantligt, han lever nu som innekatt med tillgång till en rastgård där han gillar att spendera tid.

Kan du erbjuda Milo det hem vi söker så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se