Sötnos

Kaninen Sötnos hittade utmattad i elljusspåret i Midälva strax ovanför Vattentornet. En snäll privatperson uppmärksammade den trötta kaninen och tog den till oss. Sötnos är en jättesnäll kanin som verkar vara van vid barn.

Vi ska könsbestämma Sötnos inom kort. Vi tror att den är av rasen Lejonhuvad kanin. När man skaffar kanin ska man tänka på att de har mycket hopp i benen och är väldigt nyfikna så att bara sitta i en bur hela dagarna är inget värdigt kaninliv. Sötnos som andra kaniner vill sträcka på benen, göra lyckoskutt, tjurrusningar när de springer runt runt runt och få massor med kärlek. Att få vistas ute på sommaren i en hage och få äta gräs och annat gott borde alla kaniner få göra och det är vad vi hoppas Sötnos också kommer att få.

Vill du adoptera  Sötnos så kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Sötnos har fått ett nytt hem :-)