Ragnar

Det här är Ragnar. Han är den av Heddas kattungar som ännu är otingad. Han är en vacker kattunge som med sina långa ben ser ut som han flyger fram när han busar och är en påhittig liten kille. En mysig Ragnar enligt jourmatte.

När man adopterar en kattunge av oss måste man tänka på att en bebis inte kan vara ensam hemma hela dagarna, det blir långa och tråkiga dagar då mycket kan hända då de i sin ensamhet utforskar utan erfarenhet om vad som kan hända om man inte är aktsam. Har man dock en annan katt går det bättre då de har sällskap av varandra. Vi vill också att den som adopterar kattungar av oss har lite yta då kattungar har massor med spring i benen så ingen liten lägenhet. Vi vill att våra kattungar ska lyckliga, deras välmående kommer alltid först. Här kan du läsa mer om att adoptera en katt av oss.

Nu har Ragnar flyttat till ett eget hem

Adoptera en katt från oss

Vill du adoptera Ragnar så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se