Mimsan

Mimsan är en kattunge som föddes ute av en förvildad tamkatt. Ännu ett sorgligt öde som drabbar de katter som okastrerade och utan omsorg får ungar utomhus. De här kattungarna hade tur att hittas då de ännu var rätt små så de hade i sin tur inte dragit iväg och fortsatt bidra till Sveriges alla ägarlösa katter.

Hon är en försiktig kattunge men som de flesta kattungar kan hon inte låta bli att busa och utforska allt. När hon blir trött har hon inget emot att krypa upp till jourmatte och kurra, en söt liten flicka helt enkelt.

Till Mimsan söker vi ett hem som innekatt med en annan trygg katt som kan vägleda henne genom livet och hjälpa henne att göra framsteg vad gäller att lita på oss människor.

Är du intresserad av Mimsan så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Mimsan är tingad.