Kämpe

Kämpe höll länge till i Långsjön/ Matfors hos upphittaren, han är en okastrerad hankatt. Trots att han är en korthårig katt har han stora tovor över hela ryggen och ett av hans öron vittnar om att hans hårda liv ute utan omsorg har varit kallt, så kallt att han förfrusit sina små öron.

Han fångades i fälla. Han tittade på oss många dagar avvaktande. Han såg inte rädd ut men iakttog oss med stora ögon. Så en dag klev han upp från sitt liggställe och gosade loss. Vilken underbar kille han är. Han lägger sig på rygg i ens famn och vill bli kliad på magen, han stångas och stryker sig mot allt han kommer åt, han NJUTER av närkontakt. Att fota denna gosmaskin var en utmaning, för att få en bild var vi tvungen att lyfta upp honom för så fort kameran kom fram skulle han gosa med den också.

Vi tror Kämpe vill vara utekatt och leva ensam utan andra konkurrenter.

Vill du adoptera Kämpe så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 0705456917.

Kämpe blev kvar hos sin jourhusse.