Nora

Nora uppmärksammades av några som jobbar i Gaffelbyn på Norra Berget. Hon var så hungrig att hon åt sopor samt att hon frös så hon skakade. En familj som trodde att det kunde vara deras försvunna katt for upp för att titta på henne men kunde snabbt konstatera att det inte var deras katt så då fick hon komma till oss.

Det här är ett riktigt litet charmtroll och keligare katt har sällan skådats. Hon kramas, stångas, hoppar, kullrar, ja hon gör allt i sin lycka att få vara med och nära. Hon är väldigt smal så det känns som om hon varit ute ett tag, detta är troligt en väldigt ung katt, hon busar med allt hon hittar så att få ett foto var nästintill omöjligt att få till med denna gos och buskisse

Vill du adoptera  Nora så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

 

TINGAD