Skorpan

Skorpan höll till på en gata i Njurunda. Han fick mat av de boende och sov på en altan, det fanns en ägare men som gett upp då Skorpan hela tiden gick tillbaka till denna gata, detta hade pågått i flera års tid. När sen Skorpan gjorde illa sitt ben blev det oklart vem som egentligen äger katten och ska ta ansvar för det. Det hela slutade med att han lämnades in till veterinär för att få somna in men veterinären ringde oss och naturligtvis ger vi honom en ny chans till ett bättre liv. Hans ben läker fint.

Skorpan ska vara runt 10 år. En jättetrevlig och snäll katt som älskar att mysa, han spinner högt och vill gärna vara tätt intill. Han är kastrerad, vaccinerad och id-märkt

Vill du ge Skorpan ett nytt hem så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Skorpan fått en egen matte som han slipper dela med någon, bara de två och han kommer att få det som en prins.