Åsa

Åsa är hittad i Rösåsen / Kovland. Hon har hållit till vid en stuga där sen i våras och sägs även ha haft ungar men dessa har inte synts sen dess. Familjen som nu började tycka synd om den lilla katten då kylan kommer ringde oss och nu sitter hon tryggt i en av våra jourhem.Hon är en snäll och go katt, vacker med sin svarta päls och vita fläck på bröstet, hårlaget är semi.

Ingen ägare hörde av sig på Åsa så nu är hon vaccinerad, kastrerad och id-märkt i örat. Hon visade sig vara en äldre dam, ca 8 år. Hon är en supermysig och snäll katt som nu söker sitt nya hem som utekatt eller innekatt med möjlighet till friskluft och fågelkvitter på en säker balkong.

Äger du eller vet du vem som äger Åsa så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Åsa flyttat till sin nya matte :-)