Gucci

Gucci är en ljuvlig liten kaninkille på 3 månader, blandning mellan lejonhuvud och vädurskanin. Han söker ett nytt hem där han kan få skutta runt och utforska, inte bara sitta hela dagarn i sin bur. Drömmen för en kanin är att sommartid få ha en egen hage ute att skutta runt i och få känna gräs under tasarna och äta gräs och maskrosor. Han är en mycket nyfiken kanin och supergosig, han älskar att pussas, en riktig liten kaninprins. Han älskar andra djur. Han springer glatt fram till jourhemmets katter och vill hälsa, bjuds det på bus är han med, han har heller inget emot att katterna buffas och gosar med honom, även jourhemmets lilla hund gillar han och skuttar glatt fram till.

Kan du erbjuda sockersöta Gucci ett härligt kaninliv så kontakta oss på 070-5456917 eller maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Gucci fått ett nytt hem där han får mycket kärlek och skutt, precis det kaninliv vi önskar alla kaniner.