Sixten

20161123sixtenjpgDet här är vår fina Sixten. Han hittades I Östanskär /  Indal 2015 då han sökt sig till en snäll familj i hopp om att få mat och lite värme. Han var väldigt rädd så frun i huset jobbade länge för att vinna hans förtroende och en dag lyckades hon och skjutsade honom till oss. Sixten var hos oss ett tag och visade sig ha en fin personlighet när han fattade att människor faktiskt kan vara rätt ok att umgås med och snäll är de också som serverar mat varje dag. Så fick Sixten en alldeles egen matte en dag och flyttade ifrån oss men saker händer och han kunde inte bo kvar så nu är han tillbaka hos oss och än en gång letar han en ny familj som han får bo hos.

Sixten är en väldigt gosig kille men försiktig i början när han inte känner sina människor men när det väl släppt är han en fin liten vän som tycker om närkontakt och inte har mycket större krav i livet än mat och kärlek. Han är en lite äldre katt, uppskattningsvis 8-9 år som söker ett lugnt hem. Han har en gammal skada på sitt öga som vittnar om att livet inte alltid varit så snällt mot honom. Vi vill så gärna ge Sixten honom det hem han är så värd att få uppleva.

Vill du ge Sixten ett nytt hem så ring oss på telnr 070-5456 917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Äntligen verkar Sixten ha funnit sitt nya hem. Han blir innekatt i ett stort hus med en husse och matte som är hemma hela dagarna.