Frö

20161123froFrö kom in I vår förening då hon endast var ett litet frö i sin mamma Malvas mage. I maj 2014 föddes ett litet busFrö tillsammans med sin bror Laban. När Frö var 12 veckor flyttade hon till sin egen matte men tyvärr kan hon inte längre ta hand om sin lilla prinsessa så hon är åter hos oss och söker sin nya familj.

Frö är en lugn katt som nog behöver lite tid att våga ta för sig. Hon är mjuk och vän och när hon hämtat igen sig efter flytten till oss är vi övertygad om att hon kommer att bli en fin liten vän till någon. Hon söker ett nytt lugnt hem och naturligtvis är hon kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Nu har Frö flyttat till sin nya familj och hon kommer att få massor med kärlek och om hon vill fram emot våren så kommer hon att få gå ut och känna gräs under tassarna.