Sven

svenSven är en hankatt upphittad i Bjärme / Kovland. Han sökte sig till ett stall och hängde där med några andra katter ett tag men ägaren av stallet vill att Sven ska få komma hem till sin egen familj och det vill vi också. Han är en mycket trevlig kille men vi märker att han varit ute ett tag. Han är väldigt hungrig hela tiden och varje chans när det vankas mat är han framme för att försöka få något i magen, han är rädd att bli hungrig igen så det är bäst att passa på. Han myser nu och ägnar sig mycket åt gos och tvagning, han var rätt smutsig när han kom in men nu är han snart i skick som ny och vi hoppas hans familj vill ha tillbaka denna trevliga katt.

Nu är Sven kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Han har förstått att nu slipper han svälta så han tar det lugnt med maten och äter inte längre som om det var hans sista måltid och han är redo att finna sitt föralltidhem.

Nu har vår fina Sven fått ett alldeles eget hem som utekatt, vi är så glad för hans skull.