Julius

20161110juliusJulius hittades i Haga, förtvivlat jamande så en familj kontaktade polisen som i sin tur kontaktade oss och nu sitter han i ett varmt och mysigt jourhem.

Julius var kastrerad och öronmärkt men tyvärr oregistrerad så vi kunde inte identifiera någon ägare. En dag ringde en kvinna till oss och berättade Julius historia. Han och tre andra katter bodde i en transportbur med en hemlös kvinna. De andra tre har fått nya hem men Julius smet och hade när han blev funnen varit vilsen ett tag. En sorglig historia som nu kommer att få ett lyckligt slut.

Julius har nu flyttat till sin nya familj. Upphittaren kände att det var något speciellt med deras möte, ödet ville så och nu ville det att han skulle bo med dem, vi tror att det här kommer att bli jättebra. Julius blir innekatt och den enda fyrbenta i familjen så han kommer att få massor med kärlek.