Berit

20161028beritBerit är upphittad på Lantmannagatan, Järn & Bygg i Ånge där hon höll till i virkeshögen dag efter dag. Hon fick komma till oss då de som jobbade där var orolig att hon var vilsen och snart skulle börja frysa då kylan kryper på. Väl hos oss märker vi att hon är chippad men inte registrerad av ägaren vilket är ett måste om man id-märker sin katt annars kan den lika väl vara omärkt. Berit är en helt fantastisk katt som bara gosar och myser med jourmatte och husse, en riktigt fin katt som någon borde sakna.

Ingen ägare gav sig tillkänna och ville ha igen sin Berit. Hon är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon är en sån fin katt, go och världens snällaste, en riktig pärla. Berit söker ett hem hos någon som har tid att ge henne mycket gos, hon skulle nog uppskatta ett ganska lugnt hem då hon är väldigt lugn själv, hon passar både som innekatt och utekatt i en bra utemiljö.

Nu har Berit flyttat ut på landet. Hon får en fästman som vi hoppas kommer att uppskatta fina Berits sällskap.