Pyret

pyret20160120Pyret är en helsvart liten honkatt som hittats liggande i en sopsäck på en uteplats på Vikingavägen i Granlo. Vi fick först uppgifter om att säcken var stängd men vi har nu fått nya uppgifter. Säcken innehöll en dyna och Pyret hade själv sökt skydd och värme i den och låg och skrek sig hes efter uppmärksamhet så hon var verkligen i behov av hjälp den lilla stackaren. Hon är inte i något fint skick och har nog varit vilsen ett tag, öronen är fulla i skabb och hon är magerlagd. Hon har en mycket suddig öronmärkning som inte går att tyda helt. Vi får inga träffar på någon av de kombinationer som testats men vi fortsätter självklart att forska i detta. Hon tros vara uppemot 10 år gammal. Nu finns lilla Pyret i ett av våra jourhem där hon njuter för fulla muggar av värme, god mat och uppmärksamhet.

Pyret hette Puma och hade varit försvunnen sedan 22 december. Nu får hon komma hem igen :)