Farbror Frej

farbrorfrej20160122Farbror Frej är en okastrerad svartvit hankatt som i ett års tid gått omkring i Edsgården, Timrå och sökt mat och värme. Han har klättrat i träd efter fågelmat, ätit i sopor och sovit på altaner. En kvinna på Rödhakevägen har annonserat på Facebook utan framgång så vi har nu åkt och hämtat honom så han ska slippa frysa mer.

Uppdatering: Farbror Frej är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Han är en försiktig herre men gosig när han väl känner sig trygg. Han utvärderas fortfarande och gör framsteg varje dag. Han uppskattas vara mellan fyra och fem år gammal och söker ett lugnt hem. Han är en väldigt snäll herre som kommer att förgylla tillvaron för någon!

Farbror Frej har nu hittat sitt eget hem. Han och matte kommer att husera tillsammans, han blir innekatt och eftersom kärlek uppstod hoppas vi så att detta funkar.