Monnsan

monnsan20150818Monnsan hittades vid Vivstavarvs camping 2008. Både vi och upphittaren sökte då ägaren men ingen gav sig tillkänna och Monnsan fick så småningom ett nytt hem. Nu har hennes matte insjuknat och kommer inte hem mer och vi tog då Monnsan till oss för att försöka ge henne en ny chans. Hon sitter nu i ett jourhem och är lite förbryllad över var matte tagit vägen. Monnsan är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och då öronmärkningen med åren blivit lite suddig har hon även fått en chipmärkning. Hon uppskattas vara uppemot 12 år gammal så vi har även kollat hennes värden och då dom ser bra ut söker vi nu med ljus och lykta efter Monnsans föralltidhem. Hon söker ett hem som utekatt utan andra djur. För stunden hjälper hon jourhemshusse att hålla lägenheten fri från flugor så hon längtar efter en egen trädgård att härska över.

Nu har vår fina Monnsan fått en alldeles egen husse att tillbringa resten av sitt liv med, vi hoppas dom får många, fina år tillsammans :)