Paolo

paolo20150815Paolo är en okastrerad hankatt som hållit till i Stavreviken och försökt få uppmärksamhet. Han är en ärrad kämpe som fått slåss för mat, han har ärr och sårskorpor på stora delar av kroppen. Han har inte blivit särskilt väl behandlad och har förmodligen gått ute länge på egen tass, men trots detta är han en go och snäll katt. För tillfället går han omkring och jamar oavbrutet när man är i närheten av honom, han är nog förundrad över att ha mat och vatten, låda och bädd helt plötsligt.

Uppdatering: Paolo har nu fått komma till veterinären. Han uppskattas vara runt tio år gammal och därför tog vi blodprov på honom för att kolla värden. Då dessa var som dom skulle är nu Paolo kastrerad, vaccinerad och öronmärkt, då han har mörka öron har han även fått ett kompletterande chip. Han står just nu under utvärdering så vi vet vad han önskar för hem.