Vidar

Vidar hittades okastrerad i Rännö, Matfors och inkom till oss via polisen. Ingen ägare gick att finna och nu söker han sitt föralltidhem. Han är en väldigt intelligent och aktiv katt som gärna listar ut sluga planer i hur han ska få jourhusse och -mattes uppmärksamhet. Han är otroligt kelsjuk och ligger gärna och spinner högljutt i famnen. Han har rejält med skinn på nosen och skulle säkert fungera i en barnfamilj. Det är dags nu att denna myspropp får chansen att komma ut och jaga fåglarna som han trånar efter när han sitter i fönstret.

Uppdatering: Vidar är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och uppskattas vara fyra år gammal. Han söker ett hem som utekatt i en fin miljö, gärna med en kattkompis.

Vidar har fått ett nytt hem som utekatt och får en alldeles egen minimatte att busa med.