Myran

myran20150819Myran är en honkatt på uppskattningsvis 8-10 månader som spatserade ut på vägbanan på E4 vid rastplatsen mellan Birsta och Timrå. Lyckligtvis blev hon inte påkörd utan en djurvänlig familj stannade bilen och tog med henne till oss. Det var nog tur för lilla Myran, katter utan trafikvett lever ett farligt liv. Nu finns detta sociala och gulliga busfrö hos oss och väntar på att ägaren ska höra av sig. Hon är inte chippad eller öronmärkt och bar inget halsband. Myrans absoluta favoritsysselsättning är att jaga laserpricken, det tröttnar hon aldrig på!

Uppdatering: Myrans ägare har inte dykt upp och hon är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon är en mycket busig fröken och söker ett hem som utekatt i en fin miljö. Hon verkar tycka om andra katter så en yngre lika busig kattkompis skulle passa denna gopropp ypperligt.

Nu har Myran flyttat. Hon får en liten killkompis på 12 veckor, hoppas de kommer att gilla varandra. Myran kommer att bli utekatt efter den sedvanliga innemånaden.