Houston

Houston är vad vi tror en hona. Upphittad i Lerviken/ Njurunda. Hon har inte låtit sig klappas ännu men vi låter henne lugna ned sig innan vi kollar kön och märkning. Hennes päls är i uselt skick, hon är tanig och väldigt trött. Dessa långhåriga katter som går vilse får det väldigt jobbigt med smärtsamma tovor. Man ser kala fläckar där tovorna plågsamt släppt tillslut. Hon har en längre period uppehållit sig hos en familj som tillslut inte orkade se henne i detta skick utan kontaktade oss, lånade fälla och kom sen in med henne till oss.

Nu längtar nog Houston efter sin familj, att få komma hem och slippa ett hårt liv ute, att få värme, mat och massor av kärlek, slippa leva som hon gjort länge.

Äger du eller vet du vem som äger Houston. Maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 0705456917