Sixten och Ozzy

Sixten och Ozzy är två äldre herrar, ca 11 år. De har haft ett lite turbulent liv men är så trygga och kärleksfulla ändå, de är verkligen supermysiga. De älskar varandra så att skilja dem åt är inte att tänka på. De ligger gärna i knät på jourhusse och jourmatte eller tättintill i tv-soffan.De älskar alla människor och gillar att göra nya bekantskaper. Jourmatte säger att de för det mesta är lugna men ibland får de nåt ryck och jagar varandra och busar runt. De är som små hundar som följer efter sina människor vart de än går.Ozzie har en speciallek och det är att leka jagis med jourmatte. En enkel beskrivning av jourhemmet för Ozzy och Sixten på frågan hur man ska beskriva dem är att de är UNDERBARA!

De är båda kastrerade, vaccinerade och Id-märkta. Vill du adoptera dem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Nu har dessa 2 godingar funnit sitt nya hem ;-)