Hasse

Hasse är vad vi tror en blandras mellan Lejonhuvud och Vädur och han är ca 1,5 år. Han är en otroligt söt kanin och väldigt trevlig, nyfiken och sällskapssjuk. Som alltid när det gäller kaniner som vi adopterar ut så söker vi skuttiga hem, ett hem där Hasse får sprätta med sina ben och göra lyckorusningar i raketfart. På somrarna önskar vi alla kaniner möjlighet till utevsitelse, gärna i en stor säker hage där de kan käka gräs och lyssna på fågelkvitter och njuta av frisk luft. Vad man ska tänka på när det gäller kaniner är att man ska inte ha 2 hanar ihop, inte heller om de är kastrerad men hona och hane kan funka bra.

Vill du ge Hasse ett lyckligt kaninliv och i gengäld få en fin liten vän så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Hasse har nu funnit sitt nya hem :-)