Tella

Tella är en bedårande liten honkatt som är upphittad på Teaterstigen i Sidsjön. Att fota den här lilla donnan var inte det enklaste då hennes fokus ligger på att gosa. Hon spinner så det mullrar som ett vägarbete, hon är ett litet kärlekspiller.

Nu hoppas vi att någon saknar Tella, hon är en sån välskött och trevlig katt så hon måste vara någons kära lilla vän.

Uppdatering: Ingen hörde av sig som saknade denna fina lilla katt. Hon är så gosig och snäll. Hon funkar med både hundar och katter och skulle passa bra som innekatt. Hon är nu kastrerad, id-märkt och vaccinera och bara väntar på att hennes nya familj ska höra av sig.

Vill du adoptera Tella så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917.

Nu har Tella fått ett nytt hem med en kattkompis och hund samt fin utemiljö när hon varit inne minst 1 månad.