Douglas

Douglas är född av sin mamma Mimmi tillsammans med 3 syskon ute. De kom till oss när de var någon vecka. Två av syskonen blev ganska direkt kavata och kunde efter några veckor flytta till nya hem. Douglas och hans brorsa Lilla Vännen har det tagit längre tid för. Vi tog för ett tag sen beslutet att separerar på dem och låta dem utvecklas utan varandra, de måste lära sig stå på egna ben för är de båda försiktiga så hämmar de varandra. De fick flytta till varsitt jourhem och då började det hända saker, att måsta våga själv var bra för dem. Douglas gillar andra katter och är duktig på att läsa deras signaler, han busar gärna men blir nån less på honom så backar han respektfullt. Douglas myser gärna och är nära sin jourfamilj, han leker mer och mer så vi ser att han med tiden kommer att bli en trygg och fin familjemedlem. Han är en fantastisk liten kille som söker sitt nya hem gärna med andra snälla katter och gärna som innekatt.

Han kommer vid flytt att vara kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Douglas så maila oss på info@sundsvallsdjurhem och beskriv vad för hem du kan erbjuda denna lille prins.

Doglas har nu flyttat till sitt nya hem.