Grålle

Grålle är en okastrerad hankatt som länge länge drivit runt i Selånger och försökt komma in till folk. Han är egentligen en otroligt kärleksfull katt som älskar att bli ompysslad och få vara med, leker gärna lite men njuter mest av att äntligen få höra hemma någonstans. Dessa fressar lever ett hårt liv och blir ofta bortjagad med hårda ord. De ställer till mycket oreda så man förstår att allmänheten ibland får nog. Vi tror att Grålle är en av dessa katter som råkat illa ut tills han hamnade hos rätt människa som hjälpte honom och gjorde så han fick komma till oss.

Så här skriver jourmatte:

”Detta underverk behöver någon som verkligen älskar honom och har tid. Han möter mig när jag kommer hem och har saknat mig. Han vill inte vara ensam”

Han är en semilånghårig katt som var smärtsamt tovig när han kom till oss. Nu är han en elegant gentleman i lejonklippning och kastrerad, märkt och vaccinerad har han också blivit. Han kommer troligen att hälsa på dej med en fräsning men visar du honom att du är värdig hans kärlek och inte tänker vara dum mot honom så har du en trogen vän för livet i Grålle.

Vill du adoptera Grålle så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917.

Nu har Grålle fått flytta till sitt nya hem.