Ivan och James

Ivan och James är två underbara småkillar på ca 7 månader som söker ett hem tillsammans. De är sociala och gosiga och skulle gilla att vara utekatter i en bra utemiljö eller möjligen bo i hus med tillgång till innätad balkong.

Det är alltid lite svårare att hitta ett nytt hem till katter som vill flytta tillsammans men har man ingen katt sen förut så är det perfekt att skaffa två katter som har sällskap av varandra. Många katters vardagar är långa, ensamma och tråkiga då deras familj jobbar eller är i skolan. Även utekatter vill ha en kompis då de vintertid oftast är väldigt begränsad i hur de vill gå ut, många föredrar att stanna inne i värmen och då är det guld värt att ha en kompis att dela vardagen med.

De är båda kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Kan du erbjuda Ivan och James ett nytt hem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917.

Nu har grabbarna flyttat till sitt nya hem.