Embla

Embla är en okastrerad honkatt som hållit till länge i Storboda, Torpshammar. Hon var väldigt skärrad när hon kom till oss och iakttog oss med stora betraktande ögon. Hon mjauade förtvivlat som om hon försökte berätta för oss hennes förvirring om vart hon hamnat. Nu, några dagar senare har hon landat och vi märker att hon gillar mer och mer när vi tar i henne. Hon är en sockersöt liten flicka som nu vill ha hjälp att hitta hem.

Tyvärr hörde ingen av sig som ville att Embla skulle komma hem igen. Hon har nu varit i jourhem ett tag och är nu kastrerad, vaccinerad, märkt och klar för ett nytt hem. Hon har utvecklats mycket i sitt jourhem. Från att vara väldigt försiktig är hon nu otroligt kärleksfull och tycker mycket om närkontakt och smek. Lite lek gillar hon också. Embla söker ett nytt hem som innekatt. Det ska vara ett lugnt hem utan mindre barn. Kan du erbjuda henne ett lugnt hem så lovar vi att ni kommer att få en trogen vän i Embla, kärlek och tålamod är vad detta lilla underverk behöver.

Vill du adoptera Embla så  kontakta oss på mail info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917

Nu har Embla fått sin alldeles egna matte.