Katja

Katja kom in med 3 kompisar genom Länsstyrelsen då deras matte gått bort. Katja är född 2011. Hon är en riktig goklimp. Hennes kompis Smulan ser likadan ut och är troligen dotter till Katja då hon är född 2012, även hon supergosig som kullrar och rullar sig i välmående när hon får uppmärksamhet. Sen var det även en röd långhårig hankatt med, Simba, han är brorsa till Katja och möjligen har även han då Katja som mamma. Sibma är lite försiktigare än brudarna men jättesnäll och go även han.  Den fjärde kissen var en korthårig rundlagd herre, grå och vit. Lite försiktig men oerhört gossjuk, han har eventuellt fått ett nytt hem redan.

Dessa katter har levt som utekatter och vi tror att de vill fortsätta med det alternativt att de kan vara innekatter i ett hus. De är snälla, vackra och sociala katter som kräver rejäl pälsvård, det bör man ha i åtanke när man skaffar en långhårig katt.

Är du intresserad av någon eller några av dessa godingar så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917

Katja har nu flyttat till en ny matte.