Alice

Alice är som Kämpe upphittad i Långsjön / Matfors där hon har hållit till ett längre tag. Alice är mycket avvaktande samt rädd.

Uppdatering 1

Nu har Alice varit till veterinären och fått sina hemska tovor bortrakade. Huden under var väldigt skadad så detta har gjort ont på lilltjejen. Öronen var full i skabb, även det smärtsamt, men nu är även det behandlade. En ny Alice landade i jourhemmet och dagen till ära spann hon lite när jourmatte klappade henne. Det var det bästa tack vi någonsin kunnat fått.

Uppdatering 2

Ingen ägare hörde av sig på fina Alice så nu söker hon ett nytt hem. Alice vill vara innekattt. Vi söker ett hem till henne med en annan katt, helst en snäll hankatt som är van andra katter. Hon behöver ett lugnt hem som ger henne lite tid att bli trygg för vi tror att i Alice tidigare liv har hon inte fått så mycket uppmärksamhet. Hon är dock en genomsnäll katt som gärna hoppar upp i soffan med jourhusse och kollar på tv.

Vill du adoptera fina Alice så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917