Kärstin

Kärstin hittades i Juniskär där hon dök upp och ingen kände igen henne. Hon är rätt tunn men så är hon en ungkatt och de är oftast rätt slanka men visst bör hon lägga på sig lite. Den här lilltjejen är så gosig och kärvänlig att någon måste sakna henne därute, någon har behandlat henne mycket väl men säkert då hon blev könsmogen vandrade hon iväg och på den vägen blev hon vilse. Som sagt, gosigare än Kärstin är det svårt att bli :-) Hon spinner högt högt bara man tar i henne och när man lyfter upp henne kullrar, pussas och myser hon och vill aldrig bli nedsatt.

Nu söker Kärstin sitt nya hem. Det är är en supermysig ung kattflicka, socialare och snällare katt får man leta efter, hon är vänlig mot alla, både människor och djur.

Vill du adoptera  Kärstin så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har våran fina Kärstin fått ett nytt hem :-)