Nisse

Nisse är en lite eftertänksam men ändå busig kattunge. Han tittar noga efter och funderar en liten stund innan han slänger sig in i nya äventyr. Han äter och sover och växer så det knakar, när det är dags för att sova så gör han det gärna i ett tryggt knä eller på nåt annat mysigt ställe. Nisse har en brorsa som heter Loke men han är redan tingad.

Om du vill adoptera Nisse så finns det lite att tänka på. Att adoptera en kattunge kräver lite mer än att adoptera en vuxen katt. En sån här liten bebis kan inte vara ensam hemma långa stunder själv, mycket kan hända en nyfiken liten kille som Nisse även i hemmets trygga vrå. Undantaget är om man har en vuxen katt sen förut, då kan de lämnas ensamma när de lärt känna varandra väl. Om man ska ha sin kattunge som utekatt tid nog måste man vänta tills den är 6 månader, kastrerad och öronmärkt, vi chipmärker inga katter. När detta är gjort är de redo att möta den stora världen utanför hemmet.

Vill du adoptera Nisse så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

Nu har Nisse fått flytta till sitt nya hem med två kattkompisar och sen blir han utekatt när han fyllt 6 månader och blivit märkt & kastrerad.