Stina

Det här är Stina, hon är 11 år. Hon hittades av personalen på Fläsians camping där hon bosatt sig under en av stugorna. Stina var öronmärkt så vi kunde snabbt identifiera en ägare. Tyvärr visade det sig att hennes ägare dött i våras, han vårdades i hemmet och en av de som skötte om Stinas husse gav Stina ett nytt hem. Vi har dock inget namn på den personen och vi har verkligen försökt dra i alla trådar vi hittat men vi går bet. Så nu söker vi Stina ett nytt hem.

Stina är en gosig katt som gillar att ta det lugnt. Vilar mycket men lever upp när det serveras mat, en riktig liten livsnjutare. Hon är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon visar inge större tecken på att vilja gå ut så vi tror hon skulle passa som innekatt men är det utekatt man söker så funkar även det i en fin miljö.

Vill du ge Stina ett nytt hem så ring oss på nr 070-5456 917 eller mail på info@sundsvallsdjurhem.

Nu har Stina fått ett nytt hem.