Billy

En man kom körande på en skogsväg i Ropnästjärn/ Ljustorp när han såg något sitta mitt i vägen längre fram. Han såg först inte vad det var men när han kom närmare såg att det var en liten kattunge. Han klev ur bilen och kattungen blev överlycklig. Han hade inte hjärta att lämna den där ute ensam och han såg inga hus I närheten. Billy är en övergosig liten kille som gärna agerar halsband och ligger tätt tätt intill. Den här lille krabaten bara måste någon sakna.

Uppdatering: Ingen ägare hörde av sig på den här lilla busungen så nu letar han ett nytt hem. Han är en aktiv kattunge så yta behöver han. Jobbar man hela dagarna så är kravet att han har en kattkompis hemma så han slipper långa tråkiga dagar, det är inte bra för en busig liten kattunge att behöva uthärda.

Vill du adoptera Billy så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Billy har hittat sitt nya hem