Lova

Lova hittades utanför Coop Forum i Haga natten mot söndagen och lämnades in till polisen som i sin tur ringde oss och nu är hon i vår omsorg. Lova är en supemysig liten tjej strax under året skulle vi gissa. Varför någon valde att köra henne till polisen vet vi inte men de som oss kanske tänker att detta inte är ett bra område för en sån liten katt att vistas ute i. Hon bar ett halsband men vi kan inte nog understryka att ett halsband utan ägaruppgifter betyder inget mer än att någon satt på henne ett halsband. Det är ingen garanti att hon inte är vilsen och fyller ingen funktion för en upphittare så snälla kattägare, skriv ett telefonnummer där ni kan nås eller så kan ni lika gärna strunta i att sätta på katten ett halsband. Hursomhelst så är detta en helt ljuvlig liten kattfröken som någon behandlat väl och bör sakna.

Lova bodde I området men hade varit borta några dagar men nu är hon hemma och får vila ut.

Äger du eller vet du vem som äger Lova så ring oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se