Maud

Maud är en sköldpaddsfärgad katthona, upphittad på Ragn-Sells på Gärdevägen. Hon har sedan några veckor tillbaka fattat beslutet att hon ville bli byggarbetare och bosatte sig helt sonika under ett golv på en plats där det renoveras för fullt. Medarbetarna på platsen tyckte inte riktigt att det var en arbetsplats för en katt, så de kontaktade oss. Väl hos oss visar det sig vara en trevlig dam, förmodligen med några år på nacken. Hon verkar ha längtat efter mat och värme och uppskattar att få lite närhet.

Uppdatering: När vi skulle kastrera Maud så upptäckte veterinären att hennes mage var full av tumörer. Detta är troligen en konsekvens av att tidigare ägare gett henne p-piller. Nu fick vår fina Maud somna in men tänk på att kastrera era djur och inte ge dem p-piller, det är bara en tillfällig lösning under en kort period innan kastrering annars kommer juvertumörer som ett brev på posten.

Äger du eller vet du vem som äger Maud så kontakta oss på 070-54 56 917 på telefontid eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se