Shiva

shiva20160418Shiva är en svartvit kastrerad hankatt som de senaste månaderna hållit till på olika ställen i Indal, de senaste två veckorna stannade han vid ett hus där man till slut kontaktade oss. Ingen i området verkar veta var han hör hemma, han är frusen och har sår på svansen och ett ben och saknar lite päls på kinden så lillstackaren är väldigt glad över att ha fått komma till ett av våra jourhem och vila ut. Han är en go och snäll kille, varken öron- eller chipmärkt.

Nu mår Shiva bra igen. Inflammationen i kinden är borta. En tand ska dras men sen är han redo för sitt nya hem. Jourhusse hälsar att Shiva är en helt fantastisk katt, så snäll och foglig. Varje natt sover han med jourhusse i sängen, han vill vara nära nära. En liten kattpojke med massor av kärlek att ge.

Nu har Shiva äntligen hittat en matte som vill gosa lika mycket som honom. Vi tror det här kommer att bli ett jättebra hem för honom :-)