Doris

doris20160208Doris är en honkatt som kom till oss 2012 med tre kattungar, vi kallade henne då Gretchen. Efter en tid i ett av våra jourhem fick hon äntligen komma till ett nytt hem där hon stormtrivts tillsammans med både en katt- och hundkompis. Tyvärr blev det lite ändringar i förhållandena och Doris fick då komma tillbaka till oss, till ägarnas stora sorg. Doris tros vara cirka sex år gammal och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Denna dam sätter hjärtan i brand var hon än är, hon är en riktigt ljuvlig katt som älskar att gosa, ligga i knät, hålla span över sin familj och får alla att känna sig väldigt älskad. Hon har levt som utekatt, och det livet fullkomligt älskar hon! Hon är en jägare av rang och möss och fåglar lever farligt när hon är i farten. Hon har tidigare kommit bra överens med katter, så det hem hon söker är ett hem som erbjuder en fin utemiljö och gärna en fyrbent kamrat. Hon står gärna för showen själv, så när lite mindre barn livar och ställer till med bus kan det bli lite läskigt, så hon önskar sig helst av allt ett hem utan små barn. Hon är för sin ålder väldigt ung i sinne och kropp, men otroligt ömsint och rar. Hon stångar, gosar och pratar för fulla muggar och står helst i centrum, samt är ofantligt intelligent. Det är helt enkelt en helt underbar tös som nu söker sitt permanenta hem, vilket hon är så värd.

Nu har äntligen Doris funnit sitt nya hem. Hon får en kompis som också är från oss och när tiden är mogen får hon bli utekatt och som den goda jägare hon är förväntas hon hålla ägorna musfria :-)