Malcolm

malcolm20160131Malcolm kom till oss tillsammans med Stina, då dom behövde ett nytt hem. Han är en tre år gammal, lugn och snäll och makalöst vacker hankatt som går bra ihop med katter och hundar. Han har varit utekatt men vi ska utvärdera honom och se om han möjligtvis även kan passa som innekatt. Malcolm är en mycket gosig och kärleksfull kille om än lite försiktigare än sin kompis Stina. Han kan flytta ensam eller tillsammans med Stina. Vid leverans kommer bägge katterna att vara kastrerade, vaccinerade och öronmärkta. Malcolm har även ett chip sedan tidigare.

Malcolm är tillbaka hos oss då hans nya matte blev allergisk. Det var med stor sorg hon lät denna ljuvliga katt komma tillbaka till oss för att hitta sitt nya föralltidhem igen. Han söker ett hem som utekatt i en bra miljö. 

Nu har Malcolm flyttat igen och vi hoppas på att inget oförutsett inträffar. Han får en alldeles egen matte och husse och vi vet att han kommer att få ett fantastiskt liv med all uppmärksamhet och kärlek en liten kisse kan begära.