Mozart

april20160128Mozart är en kelig och sällskaplig okastrerad hankatt som senaste veckan hållit till på Paviljongvägen i Sidsjön och ropat och försökt få uppmärksamhet. Nu finns han i ett av våra jourhem och väntar på att ägaren ska höra av sig så han får komma hem. Han är svart och vit och har en något längre päls. Han är varken öron- eller chipmärkt.

Mozart är en mycket trevlig katt. Han är busig så mattorna ryker men efter sina race vill han gosa och vara nära, sen är det dax för bus igen. Mozart vill vara utekatt men kan nog även fixa ett liv som innekatt om ytorna är stora, alltså ingen liten lägenhet.

Uppdatering: Mozart är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Han är åldersuppskattad till mellan ett och två år.

Nu har Mozart äntligen hittat sitt nya hem. Han får bli utekatt och det tror vi denna busiga kille behöver!